dijous, 19 de febrer del 2015

Caminar / Xina

Dilluns marxem de gira amb l'Escolania, i no tornaré fins el 8 de març. Com que la comunicació des d'allà no deurà ser molt senzilla, aquests dies em centraré en intentar que els escolans puguin enviar les seves cròniques i tuits al bloc 100peus (http://www.100peus.blogspot.com) i al Twitter de l'Escolania (http://www.twitter.com/EscolaniaMont). I per tant, fins la tornada no tinc previst publicar res en aquesta pàgina. Fins la tornada, doncs!

10 comentaris:

  1. BON VIATGE !!! BONA ESTADA!!! BONA MUSICA!!
    Cuideu-vos molt tots,TOTS !!! us aniré seguint,com sempre .Les cròniques dels escolans ,enviades des de els llocs que visiteu, son un regal !!
    Ens permeteu "caminar" amb vosaltres i axis coneixem llocs,costums i racons, per les paraules escrites dels escolans. Gracies !!!!

    ResponElimina
  2. Bon viatge! Efectivament, caminar és allò que ens porta experiències, vida. Però és cert que sense un objectiu no hi ha motivació suficient, il·lusió per fer un recorregut, per feixuc que siga.

    ResponElimina
  3. Bon viatge a tots!! Serà una experiència inoblidable. Fins a la tornada. Anirem seguint els centpeus.

    ResponElimina
  4. Gràcies per aquest comentari.
    Seguirem caminant, a les palpentes en la nit, amb la seguretat de tenir el mantell protector de Maria i l'alè de Jesús al costat que ens anima a no aturar-nos.
    Bon viatge. D'anada, estada i tornada.

    ResponElimina
  5. Que aquest viatge a la Xina us faci molt feliços a tots, Sergi!!! Que el teu caminar en direccions tan diverses et faci feliç a tu també de la mateixa manera que portes la felicitat als altres. És preciós veure com tots aquests camins que segueixes tenen un únic sentit, la teva fe en Ell que ens ajuda a tots en el nostre caminar particular.

    Moltes gràcies, Sergi!!! I molt bon Viatge!!!

    ResponElimina
  6. Hola Sergi! Primer de tot, us desitjo molt bon viatge i que sigui profitós tant per a vosaltres com pels xinesos que us podran escoltar.
    Sobre el que parles del caminar, ho trobo molt encertat, ja que és fàcil desanimar-nos quan les coses no ens surten com voldríem, o no som tan bons com desitjaríem; però això no vol dir que hàgim de desistir. Pas a pas, dia a dia, podem anar fent camí i, en aquest començament de Quaresma, és un bon moment per esforçar-nos una mica més per arribar a la Pasqua amb algun propòsit complert i més àgils en el servei als altres.

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies a tots! I Lurdes, benvinguda a aquest espai!

    ResponElimina
  8. Caminar, no parar mai de caminar, tot i les dificultats que es puguin presentar. Això és l'important.
    Que tingueu un bon viatge a la Xina!

    ResponElimina