dilluns, 8 de juny del 2015

Món 324

Val la pena: http://www.ccma.cat/tv3/mon324/


11 comentaris:

  1. Un programa molt interessant !!!
    La casualitat me'l va fer trobar ,passejant per internet ,rebuscant en motiu de parlar-me una meva amiga ,de "Las Villas Miseria"".
    Avui m'hi he tornat a entretenir, a la web del programa, i he descobert molts diferents i variats temes .....que em donaran feina!!Sort que, ja el primer cop que el vaig descobrir, em va cridar l'atenció els clips de trossos del vídeo ....faciliten molt la feina per entendre algunes coses, sense necessitat de veure'l tot.
    Ens tenim de felicitar per els magnífics professionals de la comunicació que tenim en el nostre país. Enhorabona nois i Bona Feina !!!

    ResponElimina
  2. Tv3 és un referent periodístic dins dels mitjans de comunicació arreu del món. Com dius no es queden en el fet o l'anècdota de la notícia, sinó que van més enllà, la repercussió que té al món o sobre les persones...

    Està molt bé que hi dediquis la reflexió. Són els signes dels temps, no? Parlar del món és parlar de Déu també.

    Gràcies Sergi per fer-nos-hi aturar!!!

    ResponElimina
  3. Segur que ahir el programa de TV3, Mon 324, va tenir més bona audiència ....al menys una espectadora més:)
    Em va agradar el tema dels tres polítics europeus...el sentit del humor es molt important....amb alguna frase memorable....""Els indisciplinats del sur,guanyarien pes al acte """"presentats tant diferents de com estem acostumats a veure'ls ,a les noticies .Les relacions polítiques mes entenedores.
    Un altre tema...com un invent com l'aire condicionat pot fer canviar tota la demografia d'un país..... . Molt be. !!!
    Ah i poder ser present a la batalla de Waterloo !!!
    Ben cert que va ser un programa genial....i poder tenir-lo per internet ...ajuda a poder analitzar el seu contingut , a poc a poc....per el que som una mica de "cal justet" especialment en temes polítics.
    GRACIES Sergi ,una bona idea posar-lo al nostre abast.

    ResponElimina
  4. Gràcies pel consell. Recuperaré programes per Internet.

    ResponElimina
    Respostes
    1. M.Teresa,jo també he recuperat alguns dels programes ..i un dels que m'ha agradat i m'ha sorprès...potser perquè el títol no hem va cridar l'atenció en el primer moment....ha estat el que han anomenat """França,al divan del Psicoanalista "".


      Em prenc la llibertat de recomanar-te'l ,be de recomanar a qui vulgui treure el cap a MON 324.

      Elimina
    2. Sí, Núria, t'he fet cas. He començat per aquest programa i, efectivament, ha estat molt interessant. Continuaré.

      Elimina
  5. Aquest programa, entre d'altres, demostra la qualitat de la nostra televisió. Ens en podem sentir ben orgullosos!

    ResponElimina
  6. Avui es el darrer programa de la temporada. Crec que pinta molt interessant.
    a les 22.35, al 324
    L'Iran, Jordània i el Sudan del Sud, a "Món 324"

    ""L'últim programa de la temporada de "Món 324" para atenció a com pot quedar el món davant la rehabilitació inevitable de l'Iran. Com pot canviar tot el Pròxim Orient, si a finals de juny s'arriba a una entesa nuclear final entre l'Iran i Occident?

    També visitem un hospital de Jordània que acull desenes de ferits dels conflictes regionals. I el programa acaba amb un conflicte oblidat, el del Sudan del Sud: el país més jove del planeta es dessagna.""

    Núria
















    ResponElimina
  7. Interessant ,vaig dir ????? "Colpidor" el programa d'ahir.

    Des de aquí la meva enhorabona!! i gracies !! als qui fan de la seva vocació periodística ,un mitja per fer conèixer i fer-nos prendre consciencia , amb valentia i d'una manera més clara el patiment dels infants i de tantes persones abandonades a la seva "sort" .

    Esperarem al setembre ,per continuar amb l'experiència que ens ens has posat a l'abast .





    ResponElimina
  8. Gràcies als comentaris. Núria, aquesta vegada t'has superat amb el número de comentaris!
    Certament que va ser positiu que aquesta setmana parlessin de la crisi humanitària a Sudan del Sud, un d'aquells conflictes oblidats.

    ResponElimina
  9. Certament Sergi D'Assís !! i que consti que no rebo cap"incentiu" per fer propaganda del programa.
    Un dia un amic va dir-me que, quant un tema m'apassiona soc capaç de moure cel i terra per aconseguir quelcom que em proposi. Ben cert ,la comunicació ,el periodisme ,juntament amb la musica ,son les meves debilitats..Be i afegiria que l'amistat , la lleialtat,i aprendre ,també em fan moure .

    Tot aixo ho puc compartir en aquest espai...., asseguda en" el banc de la plaça",amb un llibre "de 2ma "que m'han deixat . Esperant" en l'atri" per quant obrint portes, per escoltar" paraules útils". Uii em manca pujar a" una tartana " per navegar cap a la direcció que em porti el bon vent.
    es la darrera,......

    Namaste !!

    ResponElimina