dijous, 2 de juliol del 2015

Vacances

11 comentaris:

  1. Aquesta setmana, una amiga marxa un mes de vacances...ben normal,..oi ??
    El fet de compartir-ho es que... la seva motivació per marxar, cap un ambient molt diferent del que es la seva vida quotidiana, la fa allunyar-se molt de nosaltres ....per apropar-se a un país i a una gent en que la seva presencia serà un motiu d’alegria i també d'esperança, i a ella l’omplirà de satisfacció per el fet de ser útil ,...Canvia de lloc,de gent,pero no tant de feina.....ajudar als altres es la seva motivació .
    No es el seu primer viatge,a llocs allunyats i una mica conflictius. Sempre a països en que els hi cal ajuda .Ella menuda i decidida,cap allà marxa,cada any , a fer vacacions

    Bon Viatge Maite, cap ANGOLA. Bona estada ,sigues feliç amb tot i tothom!!!!

    ResponElimina
  2. M'agrada quan et surt la teva vena de filòleg...
    Has canviat de roba, suposo que anunciant les vacances, a veure si canvies de paisatge també, i alhora vas relaxant la teva expressió. Que tinguis molt bones vacances i que et puguem anar seguint per aquest espai!!!
    Moltes gràcies, Sergi!!!

    ResponElimina
  3. Bones vacacions (m'encanta fer servir aquesta paraula!). Jo intentaré posar ordre a casa i dins meu, reposar i començar a pensar en un curs que es presenta amb canvis familiars i laborals prou significatius. A partir de l'octubre viuré amb un jubilat, una altra paraula ben interessant.Bon estiu a tothom. Guardeu-vos de la calor!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei, que això de "vacacions" anava una mica de broma, eh? A mi se'm fa molt estrany dir "vacacions" en lloc de "vacances"! :)

      Elimina
  4. Ahir vaig fer vacances !! unes hores gaudint d’un espai diferent del meu habitual,escoltant la musica d’uns músics diferents.... Els ocells, que el seu cant es confonia amb el remor de l`’aigua, que baixa amb força per les pendents del riu que fa camí per els peus de la serra de Busa.
    Si ,ho se,no son les vacacions "ideals" que es poden desitjar ,pero son moments que serveixen per sentir-me lliure de rutines quotidianes. Penso que hi ha moltes persones que ni tants sols poden gaudir d’aquestes vacances. ...per tant jo les aprofito i com es pot gaudir de cada moment si no és posant-t’hi passió en allò que estàs fent ? I jo ho faig axis.
    També una tarda gaudint de l’amistat,fen petar la xerrada, son moments que aprofito per fer vacances..... Tot el que rebem i donem posant-hi amor, respecte i agraïment..crec que podem posar-hi el nom que ens sigui més adient ...ara per la calor,l’estiu i perquè toca...l'anomeno ..vacacions.
    No obstant tinc els meus dubtes i em pregunto.... es poden classificar com fer vacances fer allò que t'agrada en tot moment? Sentir-te lliure en cada activitat realitzada ?

    ResponElimina
  5. Les vacances són un moment per aturar-se, reflexionar i encarar el nou any amb les piles recargades, i per això són ben necessàries.
    Bones vacances a tothom!

    ResponElimina
  6. Parlar de vacances sempre em porta records especials: acampades, paisatges pirinencs, nits estelades, amistat, espais amb la família, hores llargues sense pressa...
    Sergi, desitjo que puguis descansar i que les vacances siguin plàcides. De tot cor, bon estiu!

    ResponElimina
  7. Per desitjar"" bones vacances"" a tots els qui passegeu per aquest racó de la Font de Greccio,us deixo un bonic poema ....

    Al País de les Vacances (Isabel Barriel)

    Al país de les vacances
    cada jornada té tres nits:
    la primera és per dormir,
    un altra per fer volar els estels
    i una més, que és la que falta,
    per contemplar el temps com salta.
    Al país de les vacances
    els núvols són siluetes
    i el vent, vaixell inquiet
    que ens duu a mars llunyans,
    a illes verges,
    a cràters pèrfids,
    i a les selves misterioses,
    als fulls en relleu
    de llibres fèrtils,
    a mons de sons brillants
    i diamants de talla estranya.
    Al país de les vacances
    has d’anar sense equipatge
    i amb les ulleres sàvies de la màgia.

    Som el que aprenem ,el que i a qui estimem ,el que somiem, el que desitgem, el que recordem, ,el que compartim i tot això ho podem fer gràcies als mots i a les paraules.

    Gracies Sergi !! per donar-nos oportunitat de" recollir " aigua fresca i clara de la Font de Greccio .

    ResponElimina
  8. Mª Teresa, tens raó: Parlar de vacances sempre ens evoca records especials.
    Jo, que ja sóc molt gran, penso en les meves primeres, quan els obrers només tenien una setmana i el personal d'oficines quinze dies, que no fèiem perquè s'havia de fer el setmanal del personal de fàbrica. Eren temps molt difícils i durs, les vacances s'aprofitaven per fer aquelles feines que no podíem fer durant l'any. Tot i això, erem feliços i ens ens semblava qui-sap-què.
    Amb el temps tot ha anat canviant per bé, gràcies a Déu. Qui més qui menys, avui, tothom pot passar les vacances fent aquelles coses bones que tu apuntes i més, només cal saber planejar-no-les bé
    A tu, a tots els qui ens trobem a la Font, i sobretot a tu, Sergi, que ens eixamples horitzons amb els teus comentaris
    Bones vacances!!!!

    ResponElimina
  9. "Una oreneta no fa estiu, ni dues primavera"
    ¡¡Bones vacances vora una Bona Font a Tothom!! Pau i Bé.
    oreneta

    ResponElimina
  10. Hi ha comentaris ben bonics. Moltes gràcies!!

    ResponElimina