diumenge, 25 de desembre del 2016

Regals de Nadal

Aquest vídeo s'ha de veure sí o sí. I deixar-se interpel·lar.
Bon Nadal a tots!!!



8 comentaris:

  1. Bona tarda de Nadal !!
    Aquest ha estat un Nadal molt especial per mi. Quant has vist el perill de morir, molt prop teu,te’n adones de que cal aprofitar tots els moments bons que et regala la vida....i també agrair i dir, us estimo , a moltes persones que per un motiu u altre deixes fet de que ja ho saben. Ara aprofito totes les ocasions per demostrar el meu amor cap a la meva família i els meus bons amics .
    Aquest Nadal encara hem estat tots els que som de família(5) al voltant de taula. Quatre generacions que van dels 95 anys als 5 ....si som una família petita .No obstant quin regal poder estar-hi tots junts. No penso si l’any proper algú per raons d’edat o no,pot faltar,aprofito riure,estimar ,jugar i compartir aquestes estones.
    El millor regal que jo crec que els hi puc fer,a la meva mare,els meus fills ,i a la meva neta ,es estar feliç,esperançada i agrair sempre agrair ser al seu costat.
    Bonic el vídeo !!

    ResponElimina
  2. Realment un video molt interessant. Quantes vegades ens atabalem en comprar regals, en tenir la casa endreçada pels convidats, en preparar un dinar amb tots els detalls, ... però en el fons estic d'acord amb la part final del video. Per sobre l'embolcall del Nadal, hi ha el mateix Nadal. El mateix Nadal que pels cristians és el gran Misteri i per tots, cristians i no cristians, una oportunitat per estar aprop de les persones que ens estimen. I per estimar n'hi ha poc amb ben poca cosa; escoltar, acompanyar, dedicar una estona del nostre temps a l'altre, visitar aquell avi que tenim a la residència, ... Tan de bo tots els Nadals puguéssim reflexionar-hi i actuar com si aquest fós el darrer Nadal per les persones que estimem i que tenim més aprop.

    ResponElimina
  3. Molt bonic el vídeo Sergi!!
    Les prioritats de la vida van canviant en funció dels anys, es nota que són molt joves els que parlen, sí que la veritat de la vida els apareix en l'última pregunta i clar, com a joves els sorprèn perquè la finitud de la vida no se la plantegen massa encara.
    Avui fa un any que vam enterrar el meu sogre i en el Nadal passat, tots sabíem que era el seu últim. Tenia 93 anys va morir a casa i amb tota la família al seu costat. Tots ho vam viure amb el dolor de la pèrdua però amb la serenor de pensar que havia viscut una llarga i feliç vida. És allò que diem moltes vegades jo m'apunto a marxar així...
    És cert que el vídeo interpel•la, són coses que hi hem de reflexionar!
    Moltes gràcies, Sergi i Bon Nadal a tots!!!

    ResponElimina
  4. Bonic vídeo i alhora emotiu.
    Certament que els joves acostumem a no adonar-nos de les coses veritablement importants. A voltes ens cal que sigui una pregunta, un fet, etc. el que ens faci parar un instant i pensar. Una societat cada cop més ràpida, un consumisme cada cop més elevat... estem bombardejats constantment.
    No és però una excusa, sinó quelcom que ens ha de fer reflexionar, a grans i joves, a fi que entre tots, puguem donar allò que realment és important a les persones que ens envolten (o inclús a les que, de lluny estant, podem tindre un record per elles).
    Jo, personalment lligo força aquest vídeo amb la última entrada que ens feia en P.Sergi de "Per Nadal, cada ovella al seu corral". Perquè al cap i a la fi, són els petits gestos, un somriure, una abraçada... el que ens fan més humans.
    Bon Nadal a tothom.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies pel comentari i benvingut/da! Estic encuriosit per saber qui ets. M'ho pots dir en un missatge que no publicaré? Gràcies!

      Elimina
    2. Moltes gràcies per respondre'm l'enigma! La veritat és que em sorprenia algú que fos jove i que em digués "P. Sergi" :) Pensava que no em devia conèixer massa! Ja estarem en contacte via mail.

      Elimina
  5. En una societat tan materialista com la nostra, no és estrany que es valorin els regals físics, més que no pas aquells que no es poden comprar. Com bé diuen alguns en el vídeo, la companyia, ajuntar tota la família, passar estona amb aquells que estimes, no té preu, i és el millor regal que es pot fer a algú que de veritat s'aprecia.
    A vegades tendim a complicar aquelles coses que són tan senzilles! La millor mostra d'afecte per algú és passar temps amb ell, dedicar-li estona, i no calen tants regals.
    Bones festes i bon any nou a tots i totes!

    ResponElimina
  6. I què hauria respost jo a aquestes preguntes? De veritat que m’ha servit per reflexionar-hi seriosament. Gràcies, Sergi.
    I el meu sincer desig que l’any 2017 ompli de llum els camins de tots els qui compartim aquesta Font.

    ResponElimina