dissabte, 11 de març del 2017

50.000

El comptador ha arribat a les 50.000 visites a "La font de Greccio". El més important que us puc dir avui és: GRÀCIES!

Sé que n'hi ha que hi entreu sovint. Altres, de tant en tant. Alguns comenteu, altres no deixeu mai cap comentari. Però d'una manera o altra, tots sou visitants d'aquest espai que vol ser acollidor i obert.

Aprofito per comentar alguns aspectes del mateix espai que a vegades se m'han preguntat:

- Per què a vegades trigues a escriure-hi?
Senzillament, perquè la feina que tinc encomanada (i que és prioritària) m'absorbeix molt i no trobo el clima adequat per posar-me a escriure. Intento escriure cada setmana, però no sempre és possible.

- Coneixes els comentaristes?
En conec la majoria, però no tots. Alguns escriuen amb pseudònim (cosa que no em sembla pas malament). Fa dies va trucar a Montserrat la (o el) comentarista "Oreneta", i no em vaig poder posar al telèfon. No sé qui és, tot i que sé que fa temps que segueix aquest lloc. I m'agradaria un dia saber-ho! En canvi, la persona amb pseudònim "MNC" sí que em va escriure en privat (com li demanava) i ens vam conèixer.

- Com hi arriba la gent?
Crec que molts hi han arribat a través del meu compte de Twitter, perquè cada vegada que faig una entrada acostumo a fer-ho saber al Twitter. Altrament, aquesta pàgina no tindria quasi cap difusió.

- Com està aquella senyora africana amb càncer de qui vas parlar fa temps?
Doncs després d'aquell escrit, vaig rebre missatges de persones que la volien ajudar. I tot aquest temps ha rebut sessions de quimioteràpia gràcies a aquestes persones que li han fet arribar ajudes. Està dèbil degut al tractament, i s'ha d'anar veient com evoluciona amb el temps. Quina gent més generosa!!!

- Per què fas aquest espai?
Sens dubte, no és per avorriment. És un servei, una manera de ser present i accessible a persones que no vénen a Montserrat i que potser agraeixen llegir un paraula de reflexió. Des d'aquesta perspectiva, no tindria cap sentit mantenir "La font de Greccio" sense persones que hi passegéssiu. Això és el que hi dóna sentit. I per tant: moltes gràcies per fer d'aquest espai un indret viu on compartir i passejar!!

7 comentaris:

  1. Gràcies a tu Sergi per fer-te accessible, regalar-nos el teu temps i compartir totes aquestes reflexions amb nosaltres i alhora convidar-nos a participar!
    Gràcies!

    ResponElimina
  2. La Font de Greccio m'ofereix l'oportunitat de poder reflexionar sobre temes molt diversos. La presentació que fas dels temes dóna peu a fer comentaris i posar-hi cullerada; potser a vegades ho faig amb encert i altres vegades sense tant encert. En tot cas enhorabona per les 50.000 visites i que en puguis tenir moltes més. Gràcies Sergi per fer-ho possible.

    ResponElimina
  3. GRACIES !!!,per OIKIA
    GRACIES !!!per ORA ET LABORA
    GRACIES !!! per LA FONT DE GRECCIO

    Son tres regals que ens has fet I ens fas....I

    ResponElimina
  4. Moltes felicitats Sergi!!!
    M'afegeixo als comentaris, sobretot al de la Núria!!! Parla del camí conjunt fet durant aquests anys, 10 com a mínim!!!
    Recordo quan em vas dir que obries un bloc a internet i que una de les intencions era perquè hi deixéssim comentaris per poder-hi dialogar, que jo et vaig respondre que seria incapaç d'escriure-hi res i menys públicament!!! Doncs aquí estic, comentant gairebé a cadascuna de les entrades que fas, tot un regal!!!

    ResponElimina
  5. Moltíssimes gràcies a tu, Sergi!!! Per compartir-nos aquest espai, aquesta Font. És molt bonic poder veure com, a cada persona que comenta, els teus escrits i reflexions l'interpel·len d'una forma distinta a la dels altres. És un enriquiment mutu molt especial.
    Espero que sigui per molt temps més! Moltes gràcies!!!

    ResponElimina
  6. Tot i que últimament he passat a ser una lectora força silenciosa, ja saps, Sergi, que estic al corrent de les teves publicacions i dels comentaris tan enriquidors que s’hi afegeixen. Moltíssimes gràcies per aquest recer tan acollidor i per tot el temps que ens regales.

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies especialment aquesta vegada pels comentaris! Els qui hi heu escrit sou habituals, qui més qui menys, comentant aquí. Sé que n'hi ha molts altres que m'ho diuen de paraula, però no són d'escriure. En qualsevol cas, als uns i als altres: moltes gràcies!

    ResponElimina