dilluns, 17 de febrer del 2020

Cap a Àfrica



El lloc on vaig és un monestir benedictí d'Uganda, molt a prop de la frontera amb Kènia, on tenen projectes de desenvolupament per a la gent d'aquella zona.

28 comentaris:

  1. Sergi, tens tot el meu suport. Endavant! Estic segura que a l'Àfrica pots aprendre molt, però sobretot també hi pots aportar molt. Som "pedres vives"!! Una abraçada ben forta

    ResponElimina
  2. Et desitjo molta sort en tot i t'acompanyo amb la meva pregària. Felicitats per ser valent. Una abraçada. Concepció-Sant Benet de Montserrat

    ResponElimina
  3. Bon dia, Sergi!
    No hi aniràs sol. T'hi acompanyarem, no físicament, però sí en la pregària, i en tot allò que et faci falta i que nosaltres puguem fer des d'aquí
    Una cordial abraçada.

    ResponElimina
  4. Molta força, Sergi. Me'n alegro que ho puguis fer, si en sens la necessitat. Desitjo que et vagi molt molt be, que puguis fer molta feina. No t'oblidis dels d'aquí, que et trobarem a faltar. Una abraçada

    ResponElimina
  5. Pare Sergi, et desitjo un bon viatje i una bona estada, amb la seguretat de que si podràs aportar el teu granet de sorra. Segueixo les pregaries per internet i trobaré a faltar la teva presència i el teu escalf quan cantes els salms. ¡Fins aviat!

    ResponElimina
  6. I wish you all the best and that the Light of the Spirit will always be with you showing the Everywhere and anywhere your presence is necessary and a gift, but this decision is a truly wonderful sign. Thank you.

    ResponElimina
  7. Molta sort Sergi. Segur que serà una bona experiència. La pregària sempre ens uneix allà on siguem. Una forta abraçada.

    ResponElimina
  8. Molta sort Sergi en aquesta nova etapa! Ets valent! Segur que tu pots aportar coses molt positives allà on vagis. Una forta abraçada!

    ResponElimina
  9. Sergi! Moltíssima sort en aquest nou projecte. Sortir de la zona de confort és un gest molt difícil de fer, però (diuen) que és la manera d'avançar. Endavant!

    ResponElimina
  10. https://www.youtube.com/watch?v=-QS0N-85c2E
    Aquesta cançó m'ajuda sempre que haig de dir adéu a un amic. Que tinguis molta sort! Et seguiré tenint present en la pregària, ara, encara més!!!

    ResponElimina
  11. Estimàt Sergi D, Assís!!!!
    Que es pot dir a un amic que saps que molt el trobaràs a faltar i al mateix temps vols que el seu projecte tiri endavant en un lloc allunyat i tant diferent.?
    Doncs....endavant i sigues feliç,ben de cor
    Una abraçada
    Núria

    ResponElimina
  12. que Déu et beneeixi en aquest nou projecte. M'uneixo totalment als desitjos del Ramon Caralt, no hi puc afegir res més.
    Una abraçada ben fraternal

    ResponElimina
  13. Molta sort Sergi en aquesta nova etapa. Segur que aportaràs projectes i moltes coses bones a la gent d'allà. Has pres una gran decisió.
    Endavant i molta sort!!!!

    ResponElimina
  14. Bon dia Sergi.
    És la primera vegada que m'atreveixo a escriure a la Font, però ara tinc necessitat de desitjar-te molta sort que i puguis seguir realitzant tot allò que el Senyor espera de tu allà on sigui que et segueix beneint i acompanyant.
    Compta amb la meva pregària.
    Francesca.

    ResponElimina
  15. Que Déu et beneeixi en aquesta nova tasca. Continuarem a prop en la pregària.
    Bona estada i una abraçada immensa, Sergi!

    ResponElimina
  16. Molta sort Sergi amb aquest nou projecte. Segur que allà on vagis ajudaràs moltíssim a les persones que tinguis aprop i no en tinc cap dubte que hi deixaràs la teva empremta. Tenim sort en aquest món de tenir gent com tu Sergi disposada per damunt de tot a ajudar i a lluitar contra les injustícies amb humilitat però amb molta força.
    Una abraçada desde Girona! Molta sort!!
    Iolanda Duch

    ResponElimina
  17. Sergi, moltíssimes gràcies per totes les teves ἔπεα πτερόεντα, de cor. S'apropen grans coses a la teva vida que et duran ben lluny, però sempre serem aquí :)

    "et factus est in corde meo quasi ignis exaestuans claususque in ossibus meis: et defeci, ferre non sustinens."

    ResponElimina
    Respostes
    1. La part en llatí correspon a Jeremies 20, 9, per si algú en vol consultar una traducció :)

      Elimina
  18. Bon viatge Sergi: el teu cor et guiarà bé

    ResponElimina
  19. Bon dia Sergi.
    Endavant en aquesta experiència, segur que serà molt profitosa. Saps que en tot moment tindràs l’acompanyament de la Mare de Déu de Montserrat juntament amb la nostra pregària.
    Una abraçada i molta salut!!
    Marga

    ResponElimina
  20. Crec que va bé seguir els impulsos interiors que t'animen a obrir una nova etapa. Ja has fet un primer discerniment, en el segon disposaràs d'una experiència temporal, i si tornes a donar el pas allargant la teua estada és perquè allò que començà sent una inquietud personal ha esdevingut pla de Déu. Ell t'acompanyarà, la teua comunitat també, i tots nosaltres n'estarem pendents. Bona estada!

    ResponElimina
  21. Es magnífic el que vas a fer.Que tianguis molts sort.Et trobarem a faltar.Una abraçada.

    ResponElimina
  22. Benvolgut Sergi,
    Comparteixo el teu anel de portar amor, pau i esperança als nostres germans d'Àfrica, segur que serà positiu per ells i per tu.

    La mare de Déu guiarà els teus passos, coratge i sort. No et mancarà la nostra pregària.

    FINA

    ResponElimina
  23. No ho dubtis, trobaràs el què, aportaràs el teu gra de sorra segur, tu ho dubtes però jo no. Ja ens ho diràs quan tornis. Una abraçada.

    ResponElimina
  24. Molta sort Sergi! Segur que t'anirà molt bé. És un pas important i una gran oportunitat per poder viure de primera mà la realitat d'una cultura tant diferent de la nostra i alhora tant marginada. Ànims! Tot el suport de la família Capdevila-Gil.

    ResponElimina
  25. Sergi els meus millors desitjos que vagi tot molt bé, en aquest nou camí, en aquesta nova experiència.
    Sergi, units amb les pregàries.
    Una forta abraçada.
    Xesca.

    ResponElimina
  26. No se m'acut dir-te altre cosa. Endavant! Si així ho sents, endavant!

    ResponElimina