dimecres, 21 d’abril del 2021

Serps a l'escola


Com us vaig dir l'altre dia, porto uns dies de diverses emocions. Una d’elles ha estat un patiment, que a hores d’ara ja s’ha atenuat. Feia setmanes que ja no podíem comptar amb el treballador que tallava la gespa (amb la màquina que justament l’any passat es va comprar amb les donacions de Catalunya).

Si ho recordeu d’aleshores, a l’escola hi ha molta zona verda entre els diferents edificis (tot són edificis baixos). El cas és que l’herba anava creixent, i no semblava que hi hagués pressa per trobar un altre treballador. I finalment, la setmana passada van aparèixer les serps dins de l’escola.

Una serp se la van trobar els estudiants dins de classe a les 8 del vespre (aquí és fosc des de les 7), en una zona on no hi ha llums de seguretat (cosa que també haurem d’intentar resoldre). Es van espantar força, era gran (sobretot llarga). Una altra va aparèixer davant les latrines de les noies, i una altra no sé on. 

Finalment es va trobar una solució, i esperem que aquesta setmana acabin de tallar tota la gespa del recinte de l’escola. Alguns estudiants estaven força preocupats. I a mi em semblava molt injust que hi hagués un accident simplement per no haver resolt el tema del qui havia de tallar la gespa.

Només hi veig una cosa positiva, i és que ha quedat ben demostrat el que us vaig explicar l’any passat: és zona de serps, i si la gespa no està tallada entren amb massa facilitat. 

6 comentaris:

  1. Només en pensar en el que ens expliques avui,m'esgarrifo !! Que tinguis un bon dia!!

    ResponElimina
  2. Sergi,no cal que vingui a Uganda per veure serps.
    Prop de casa hi ha un cami que hi passem molta gent a caminar i amb bicicletes etc.Doncs....hi han unes pedres que fa pocs dies varen dir-me que hi habian una serp bastant grossa i tres de petites..suposem la mare i filles.Doncs servidora ha canviat de recorregut per porta la meva gosseta a passeig.
    Quin susto els estudiants i millor prevenir amb l,herba ven curta.
    Cuida,t i millor una mica de llum ¿¿¿
    una abraçada

    ResponElimina
  3. Quina angúnia i quina por, Sergi!!!
    Pregaré perquè la solució que heu trobat funcioni i no tingueu més ensurts d'aquests.
    Moltes gràcies per explicar-ho!!!

    ResponElimina
  4. Pare Sergi d'Assis: Feliç Diada de Sant Jordi !! Des de aquestes terres Ugandeses encomana la nostre terra Catalana!!

    ResponElimina