dissabte, 13 de novembre del 2021

Verdures!!!


He passat uns dies sense escriure perquè no tenia temps de posar-m'hi. La raó és que s'ha pogut reobrir l'escola, i això és molt bona notícia! Després de mesos, els mestres podran tornar a cobrar el sou i els alumnes poden tornar a classe. 

I hem pogut oferir verdura als alumnes! Per qui no ho tingui present, aquí podeu llegir com és l'alimentació dels estudiants. A partir d'ara, confiem poder donar sukuma (una verdura semblant als espinacs) dos dies a la setmana per dinar i sopar. La barregen amb el posho i la mongeta vermella. Per dinar els mestres també en poden menjar. Tothom ho ha valorat molt positivament.

Aquest projecte s'ha pogut tirar endavant amb donatius que heu fet a través de La Font de Greccio. Us ho agraeixo moltíssim! Altres vau donar específicament pel projecte de les vaques, que ha anat avançant. En aquest moment hi ha el cobert acabat, que fa molt goig (un altre dia en posaré fotos). I estem esperant que creixi prou l'herba per comprar les tres vaques. Tothom ho espera!

Pel que fa a les gallines, haurem d'esperar que el projecte de les verdures es consolidi una mica i que s'iniciï el de les vaques. Tot al seu temps.

Us deixo amb algunes fotos del procés de la sukuma des del camp fins al plat. Fa il·lusió!
















12 comentaris:

  1. És molt emotiu, Sergi, veure com els teus projectes van endavant!!! M'has fet posar la pell de gallina!!! Quin reportatge tan bonic que has fet!!!
    Moltes, moltes i més moltes gràcies!!!!

    ResponElimina
  2. Quin goig!!! Veig que també teniu pebrots!!!!L'alimentació millorarà tant del alumnes com la dels profesors!!!! Felicitats Sergi pels teus projectes acertats!!!

    ResponElimina
  3. Enhorabona! M'agrada anar veient els progressos. Quanta esperança!

    ResponElimina
  4. quines bones notícies i fotos. Ens omplen d'esperança que la faç de la terra es pot renovar

    ResponElimina
  5. Demos gracias a Dios y a todos que hacen posibles estos proyectos; que los otros, que están en camino, se puedan también hacer pronto realidad. A la bienaventuranza: “dar de comer al hambriento” en este caso, le hemos añadido: “dad mejor comida al necesitado”

    ResponElimina
  6. Molt contents Sergi que els projectes vagin tirant endavant i donin fruits! I en aquest cas bons fruits! Ànims i a seguir treballant tot i les dificultats que segur us aneu trobant pel camí.

    ResponElimina
  7. Quin goig, Sergi, veure que els esforços van donant fruits dona esperança i ànims per seguir. Endavant¡¡¡¡.

    ResponElimina
  8. Excel.lents notícies! Tant la del projecte de les verdures (que hem viscut d'inici a fi!), com que s'hagi pogut reobrir l'escola i torni la normalitat per alumnes i professors! Sempre endavant! El camí continua.

    ResponElimina
  9. Enhorabona i gràcies per el reportatge !!!!

    ResponElimina
  10. A la persona que em diu: "Sergi molt bonics els teus projectes. si puc ajudar ja diràs", si no em dius qui ets, no t'ho podré dir

    ResponElimina
  11. Moltes gràcies pels vostres comentaris tan bonics!

    ResponElimina