diumenge, 25 de febrer del 2024

Ens ha nascut en Pere!


Bones notícies de la granja de l’escola!! La Maria ha parit, i ens ha nascut un vedell que diuen que promet molt. Li hem posat Pere, en honor al tresorer d’El gra de mostassa (i ha estat tot cofoi!). En Pere (tresorer) s’està dedicant en cos i ànima a la comptabilitat de l’associació, i ho fa de meravella. Serveixi com a homenatge simpàtic!


Ara tenim dues vaques, la Maria i la Mercè, i dos vedells, en Manel i en Pere. La Mercè està prenyada, esperem que aviat també pareixi. A l’escola es viu amb alegria, de manera especial els estudiants d’agricultura (alguns d’ells van poder ser presents en el part).

Em van avisar just quan havia nascut, i per a mi va ser la primera vegada de veure com un vedell aprèn a posar-se dret. Primer les potes del darrere, i després d’esforços les del davant. Nosaltres humans necessitem molt més temps!


Va ser tendre veure com la Maria el llepava i estava per ell, però també altres vegades el deixava com si vulgués que s’espavilés per si sol. Quina meravella, la natura!



8 comentaris:

  1. Moltes felicitats pel Pere, per la meravella de la natura i per l'assoliment dels teus projectes, Sergi!!!

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats !!! És una molt bona noticia!!!

    ResponElimina
  3. Un gran goig la vida! Enhorabona. Salut per a criar-lo. Una abraçada ben forta

    ResponElimina
  4. AL PRINCIPI, les dificultats.
    peró al PRINCIPI també, les il.lusions i l ' acció.

    ARA, en rebeu els beneficis.

    FELICITATS, i bon descans !!

    ResponElimina
  5. Felicitats a tots aquells que tenen cura de la granja pel nou vedell i l'enhorabona al Pere, tresorer, per compartir nom amb ell! Una elecció molt encertada!
    Gràcies Sergi per explicar-ho. Així nosaltres també participem de l'alegria que hi ha a l'escola!

    ResponElimina
  6. Felicitats,per la nova vida que hi ha a L,escola.Els nois tindran feina per ajudar que creixi . Gràcies per compartir el que viviu ,principalment experiències noves i boniques.Una abraçada!!

    ResponElimina
  7. Enhorabona Sergi! Es un goig veure que els projectes van tirant endavant mica en mica. I el tema del vedell se'ns dubte que és d'una gran tendresa.

    ResponElimina
  8. Moltes gràcies pels vostres comentaris i felicitacions!

    ResponElimina