diumenge, 4 de febrer del 2024

Ja tenim web!


Ara fa molt de temps, l'Olga em va presentar una proposta de web per als projectes d'Uganda. Temps després, la Rut (filla del meu padrí) es va oferir per fer-nos una web. La Rut s'hi dedica professionalment, i va fer un disseny molt xulo partint de la proposta de l'Olga. I ara ja us la podem mostrar!

La Rut ens l'ha ofert gratuïtament des de Co.Laboratori com una col·laboració amb la nostra associació. I a més, ens regalarà anualment el domini i allotjament web. Moltíssimes gràcies!!!

Necessitàvem aquesta web per poder difondre els projectes que duem a terme. Aquí també us n'explico sovint, però ja sabeu que La Font de Greccio és més un calaix de sastre on temes molt diferents hi tenen cabuda. En canvi, ens calia una web específica per als projectes solidaris d'El gra de mostassa

És un bon moment per demanar-vos que en feu difusió. I si sou dels qui entreu en aquest espai i esteu al cas de la feina que estic duent a terme, i fins ara no ens hi heu ajudat, us animo a fer-nos algun donatiu o a fer-vos socis! I que així puguem ajudar molta més gent!!!



11 comentaris:

  1. Que be, Sergi, acabo d'entrar hi i m'he passejat. M'ha agradat molt. Moltes gràcies a l'Olga i la Rut, molt bona feina. I tant que en faré difusió, sense pàgina web ja en feia, ara serà molt millor. A veure si s'aconsegueixen moltes ajudes. Espero que la salut vagi millorant i celebro que hagi vingut a veure't l'Olga.

    ResponElimina
  2. És fantàstica, Sergi!!! Moltes felicitats per la fita aconseguida, molt contenta de veure el resultat i de saber que finalment el projecte inaiciat per l'Olga s'ha pogut dur a terme d'una manera tan meravellosa!!!
    Moltes gràcies a la Rut per la feina i disponibilitat i a l'Olga per haver-ne estat la impulsora!!!
    En faig difusió, moltes gràcies Sergi per dir-nos-ho!!!

    ResponElimina
  3. Mi gran felicitación y agradecimiento a todas las personas que habéis participado en esta preciosa página, que toda la ilusión y entrega que habéis puesto en ella se multiplique y crezca, como el grano de mostaza, en una fecunda fundación en bien de tantas personas necesitadas

    ResponElimina
  4. És molt bonica i molt fàcil de poder entrar a tots els espais que es mostren.M,ha agrada,t molt .Jo també dono les gràcies a les dues persones que ho han fet possible .
    En quant a la difusió,ja he posat fil a l, agulla:)

    ResponElimina
  5. És un treball fantàstic. La web és una meravella. Gràcies a tots els que heu ajudat a fer-ho realitat

    ResponElimina
  6. Moltes gràcies, i moltes felicitats, a tú i a tots els que
    t' ajuden a que, aquell PETIT GRA DE MOSTASSA,
    VAGI ENGRANDINT.

    Llegint i mirant tot el que heu fet, i fereu, si Déu vol,
    he recordat aquelles paraules de TERESA DE CALCUTA:
    parlant de la seva INSTITUCIO, i del treball que fan
    a favor dels més deseretats :

    "...LA CIUTAT, CALCUTA, ENS VEU COM UNS
    ASSISTENTS SOCIALS MES, PERÓ NOSALTRES
    SÓM UNS CONTEMPLETIUS..."

    La gent veia el seu treball diari, d' atenció als més
    deseretats, con una acció d'HUMANITAT I JUSTÍCIA,
    peró nosaltres, Hi VEIEM EL CRIST..."

    Repeteixo, l ' enhorabona a tots !!
    Bon descans i que la salut et vagi acompanyant !!

    ResponElimina
  7. Felicitats a tos els que ho heu fet posible, m'ha agradat molt!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tots vosaltres per encoratjar-nos a seguir treballant i pel suport econòmic. Ambdues coses fan que els projectes siguin possibles. Tots sumem en la mesura del que fem i del que donem. Gràcies!

      Elimina
  8. Moltes gràcies pels vostres comentaris! Celebro que us hagi agradat

    ResponElimina
  9. Hola Sergi! Una pàgina web molt reexida: moderna, fàcil de navegar, amb colors apropiats, ...i amb contingut. Enhorabona al dissenyador!

    ResponElimina