dimarts, 10 d’octubre del 2023

Visita de l’Olga


Quan no fa més d’un any que va venir, l’Olga ha tornat a Uganda. És la vicepresidenta de “El gra de mostassa”, i val a dir que penca molt des de Catalunya. Té un coneixement molt gran dels projectes que s’estan fent i de les persones que hi participen. 

Aquests dies ha aprofitat per fer moltes fotos de tota mena de cara a la web que estem preparant. Hem passat hores enllestint textos i altres aspectes d’aquesta web, que ara ja està molt avançada. Tot treballant, ens hem discutit molt (sempre en to de broma). Jo li deia que semblàvem els Pimpinela, i li vaig posar aquesta cançó que potser recordareu.


Va fer possible una sortida de l’equip de futbol de l’escola, dues activitats amb els alumnes que formen part del cor, i una sortida amb els mestres que ja han tornat la primera ajuda i que han obtingut la màxima valoració de cara a la segona. Ens fa feliços veure com gestionen els seus negocis, i com això els ajudarà progressivament a poder pagar la quota de l’escola dels seus fills i l’assistència mèdica si un dia la necessiten. En cada un d’ells constatàvem un abans i un després d’haver entrat en el programa. És fantàstic!

Olga, gràcies per venir i per tota la feina que fas!!!

11 comentaris:

  1. Comptar amb persones com l'Olga segur que fa la feina més agradable. El treball que feu des del Gra de Mostassa és exemplar i poc a poc va donant els seus fruits. Ànims i endavant!

    ResponElimina
  2. Pare Sergi, bon dia des de l ' Hostatgeria !!

    Felicitats pels col.laboradors tant ben disposats
    I eficaços que tens.
    Vosaltres i ells, aneu obrint un camí d' esperança.

    La Missa Conventual, d' ara d' aquí pocs minuts,
    a les vostres intencions.

    Salutacions .

    ResponElimina
  3. Estic llegint la teva entrada, Sergi i curiosament sona la cançó a la ràdio que tinc posada, he de dir que és una emissora on només hi posen música i hi apareix de tot!!!
    Moltes felicitats Olga per la teva feina i pel lloc que t'has anat fent al costat de la Missió del Sergi!!! Us encomano en la meva pregària. Que així continui!!!

    ResponElimina
  4. Aquest segon viatge a Uganda ha estat un nou regal i continua donant resposta al compromís que vaig decidir prendre quan vaig començar a col.laborar amb en Sergi en tot això des de Catalunya. És fantàstic veure com l'associació ha pres forma en aquests anys. La primera visita al 2022 va servir per situar-ho tot sobre el seu propi context. Aquest 2023 per confirmar que tot avança ben lligat, que creix i que evoluciona. Però sobretot, fascina veure l'abans i el després de persones individuals que han entès l'oportunitat que se'ls hi brinda i l'estan exprimint al màxim, creixent com a emprenedors, amb confiança en el futur i convençuts.
    Estem canviant tantes vides! N'hi ha tants que s'hi voldrien unir! Cal seguir. Hi ha molt per fer.
    Gràcies per tot Sergi!

    ResponElimina
  5. Moltes felicitats per la tasca Olga! I com a sòcia del gra de mostassa mil gràcies per la feina que fas que permet que molts podem col.laborar en aquests fantàstics projectes. Una abraçada

    ResponElimina
  6. Llegir el que expliqueu els dos, Sergi i l'Olga, i veure la fotografia de l'Olga, és un autèntic regal, que anima a seguir amb la nostra petita ajuda des de Catalunya. Gràcies, Sergi, gràcies, Olga. Com a sòcia que sóc, si amb alguna cosa et puc ajudar, des de Catalunya, compte amb mi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu i a tots els socis i donants! No faríem res sense vosaltres.
      M'apunto el teu oferiment... i felicitats!

      Elimina