dissabte, 17 d’agost del 2024

Música solidària


És fantàstic veure com hi ha gent que s’organitza per ajudar-nos amb allò que saben fer! Ja portem unes quantes activitats musicals. Les darreres:
- un concert de la Coral Nostra Senyora, de Barcelona, a l’Església del Carme, de Tàrrega, amb l’acollida de la Fraternitat de Carmelites de Tàrrega.
- una audició de final de curs en una escola de música que es va convertir en una audició solidària amb la participació dels alumnes i els seus familiars. Es va fer a Malgrat de Mar, encapçalada per la M. Àngels Paradeda i en Pep Busquets. És la segona activitat que organitza la M. Àngels per ajudar-nos!

La suma de les dues activitats musicals ens ha aportat 765 euros que són molt benvinguts. Moltíssimes gràcies a tots!

Estem a punt d’incrementar de manera important el “Social Program”, pel qual deixem uns diners perquè les persones puguin desenvolupar un projecte que els ajudi a tirar endavant. I tenim diners dels socis d’El gra de mostassa, però en necessitarem més. Per tant, totes aquestes ajudes són un regal del Cel.

5 comentaris:

  1. Que bé, Sergi!!! Tot això és per la confiança que ens transmets a tots!!! Que així continuï 🙏🏻

    ResponElimina
  2. És molt bo sentir aquestes notícies i veure que en el món actual encara hi ha moltes persones disposades a ajudar els altres recollint aquests diners que després us aniran molt bé pels projecte que esteu fent a Uganda.

    ResponElimina
  3. Tant de bo, es facin molts concerts,
    per afavorir la vostra causa !!

    Tot baixant de Montserrat.
    Bona nit, bon descans.

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies pels vostres comentaris!

    ResponElimina
  5. Gràcies a la música solidària! Tot va sumant! Us animem a continuar contribuint engegant iniciatives solidàries! Si teniu alguna proposta, feu-la arribar!

    ResponElimina