dijous, 29 d’agost del 2024

Concert solidari amb La Ludwig Band


L’entitat SOM (“Solsonès Obert al Món”) organitza un concert solidari per al 10 de setembre, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Solsona. El concert anirà a càrrec de La Ludwig Band, i tindrà lloc a Solsona.

Els diners recollits ens arribaran a Tororo perquè puguem crear una zona gran d’arbres fruiters per als alumnes de l’escola. Encara que pugui semblar estrany, als alumnes no se’ls dona mai fruita tot i viure aquí. La pobresa de la dieta ha afectat la salut dels estudiants, i hem intentat revertir això amb el projecte de les vaques, de l’hort, ara del galliner en construcció… i properament dels arbres fruiters!

Feia pena quan algun metge recomanava fruita a algun estudiant per curar-se, i no n’hi havia… Però això, gràcies a aquest concert solidari, s’acabarà! Una part del pressupost és per la compra dels arbres, però una part no petita és per la tanca per evitar robatoris de micos i persones. 

Moltíssimes gràcies a la Fundació Espai, Natura i Joventut que ha estat la promotora de la nostra relació amb SOM. I moltíssimes gràcies a SOM i a tots els qui prendran part en aquesta iniciativa que aquí valorarem molt!!!

Les entrades, aquí.

4 comentaris:

  1. Molt bé Sergi!!! Són fantàstiques aquestes iniciatives!!! Ja ho he enviat a la meva cosina que és de les rodalies de Solsona i que segur que ella en farà tota la difusió possible!!!
    Moltes gràcies per fer-nos-ho arrribar!!!

    ResponElimina
  2. Pare Sergi d' Assis, bon vespre.

    La teva comunicació, fa molt goig.
    és com una bonica nit d' estiu ,
    tot són bones noticies !!

    . LA NOVA ZONA GRAN, D' ARBRES FRUITERS...
    .
    . ELS ALUMNES, QUE MILLORARAN LA SALUT...

    . LES VAQUES...

    . L ' HORT...

    . EL GALLINER...

    . LA TANCA, PER PROTEGIR...

    SÍ, a la vida, cal estar vigilant, perque , tot sovint,
    ens poden " rondar" tota classe de " micos",
    que no solament ens prenen la fruita,
    sinó també, LA PAU !!

    M ' agrada molt, el Cartell dels " LUDWIG " ,
    en recorda, els petits Conjunts, Nord-Americans,
    dels anys, 40...50...

    A ells i a vosaltres, el meu afecte i agraiment.

    Bon descans !!

    ResponElimina
  3. Es d'admirar com la gent organitza actes diversos per recollir diners i fer-vos-els arribar a Tororo. I per vosaltres també és un estímul més per seguir treballant. Espero que la teva salut estigui bé i t'hagis pogut recuperar al 100%. Una abraçada.

    ResponElimina