dimecres, 16 de desembre del 2020

Tu tens la clau

Tot i que sembla que el món s’encamina cap a una altra direcció, he trobat que aquest vídeo era ben bonic pel que significa, i m’agrada compartir-lo. Sobretot per les festes que s'acosten.

8 comentaris:

  1. si, és molt important ajudar el comerç local a no ser devorat pels grans i poder mantenir la independència.

    ResponElimina
  2. Hem de saber tots plegats trobar l'equilibri. Però estic d'acord que serà difícil. És el mateix que van passar quan van obrir grans superfícies i temps comercials, petits comerços de tota la vida van haver de tancar. Ara estem en una segona onada amb tot el tema de comerç online i la pandèmia ajuda precisament en la direcció de no moure'ns de casa i fer-ho tot online. En fi, haurem de saber entre tots trobar el punt d'equilibri com deia al principi.

    ResponElimina
  3. En els pobles no gaire grans ,és difícil aguantar el negoci.Tambe és palpable que pocs són els comerciants que s,ha atreveixen a obrir un comerç.A mi m,agrada anar a comprar els comerços de proximitat,penso que donen vida al poble i sempre és més propera la relació.
    El vídeo és bonic,ojala les persones actuessin com aquest veïnat.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  4. Està molt bé, Sergi!!! No és tan difícil comprar a les borigues del teu entorn, jo intento fer-ho i he decobert que els preus no són més cars i la qualitat pot arribar a ser superior i tot. Així que sí, nosaltres en tenim la clau!!!

    ResponElimina
  5. El petit comerç dona vida als pobles i a les ciutats... Les setmanes que vam estar confinats, vam veure com eren els nostres carrers sense botigues obertes... Buits! Si volem els pobles vius, hem d'ajudar al petit comerç, ara més que mai. Si, tenim la clau!!

    ResponElimina
  6. El comerç de proximitat és el que també manté els llaços socials als barris. És una de les maneres com interactuem amb els nostres veïns i com ens coneixem els uns amb els altres.

    A mi m'agrada quan entro a una botiga i em reconeixen per nom, quan em recomanen alguna cosa perquè recorden el que m'agrada o quan puc "triar i remenar" el que compro. De tota manera també he caigut a l'univers Amazon i en reconec la practicitat quan saps ben bé el que vols, ho necessites ràpid i de porta a porta.
    Dit això, les nostres Claus decidiran el futur!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi també m'agrada molt la coneixença mútua amb la gent que m'atén. I si en un lloc són amables, tenen força més números que hi torni, és un aspecte que també valoro molt

      Elimina