dijous, 18 de març del 2021

La Marta i les vaques


La Marta és una noia de 15 anys que, amb unes pinces d’estendre la roba, ha fet uns imants per posar a la nevera amb dibuixos que suggereixen els colors d’una vaca. A cada una li ha afegit una explicació del projecte solidari perquè els estudiants d’Uganda puguin beure llet. I ho vendrà a familiars, amics i coneguts. 

No sé quants en vendrà, però el seu gest m’ha meravellat: la seva creativitat, les ganes d’ajudar i ser solidària, i l’estona que s’haurà passat preparant-ho tot. A vegades pensem que només poden ajudar aquells qui tenen diners, però un gest com aquest ens demostra que hi ha altres maneres.

M’ha recordat la Cristina Cusell, una persona del meu poble que va dedicar tota la vida als altres, i que força més enllà dels 90 anys i ja a la residència, encara s’enginyava quines coses podia fer (com per exemple puntes de coixí) per recollir tots els diners possibles per als pobres.

Marta, gràcies pel teu gest i per tot el que significa! Espero que algun dia puguis visitar personalment les vaques a Uganda!

15 comentaris:

  1. Ostres! Quina bona idea Marta! Enhorabona!!

    ResponElimina
  2. Felicitats per la MARTE, que tant joveneta, ha comprés el valor que té treballar desinteressadament en benefici dels demés, a través dels seus treballs manuals tant, ingeniosos per cert. Aquestes col.laboracions d'estructures tant sencilles són estupendes. Una amiga meva, a l' edat de la Marta, des de que va sortir de l' escola fins a la seva bellesa, va fer gorros pels presos,per que no tinguessin fred,en va fer mils.Mai a la Parróquia en varen saber res.
    FELICITATS A LA MARTA I A TOTES LES MARTES QUE ACTUEN AMB AQUESTA GENEROSITAT I DISCRECIÓ !!

    ResponElimina
  3. on podem comprar aquestes joies?

    ResponElimina
  4. .
    Moltes gràcies a la Marta per la seva generositat, I moltes felicitats per aquesta iniciativa tant maca, és veu que ets molt creativa, tindràs molt d’èxit.
    Una abraçada i endavant!!

    ResponElimina
  5. felicitats bonica,per aquesta bona idea .una abraçada

    ResponElimina
  6. Molt bona iniciativa!!! Fantàstic i la meva enhorabona per la Marta!!! Jo també anava dir, com es poden comprar??

    ResponElimina
  7. Felicitats a la Marta per aquesta iniciativa tan bonica.

    ResponElimina
  8. Felicitats Marta! Qualsevol gest de col.laboració és molt important! No només pel que se'n pugui obtenir sinó per donar a conèixer els projectes! Enhorabona per la iniciativa!!

    ResponElimina
  9. He fet la consulta tenint present el que dèieu dos dels comentaris, i qui en vulgueu us posaré em contacte perquè pugueu tenir l'imant de la vaca. Gràcies!

    ResponElimina
  10. Gracias Marta, no te identificaremos por tu rostro, no sé si ha sido intencionadamente, pero sí por tu solidaridad, te deseo, que a lo largo de tu vida,sigas tan sensible a las situaciones de necesidad de las personas.

    ResponElimina
  11. Un bon exemple a seguir el que està fent la Marta!

    ResponElimina
  12. He rebut un comentari sense nom. Si me'l podeu tornar a enviar, però amb nom... Gràcies!

    ResponElimina
  13. Sí, estic interessada en comprar-ne algunes.

    ResponElimina
  14. Brutal...!!! Un aplaudiment ben gran per la Marta.
    Pilar i Víctor

    ResponElimina
  15. Moltes gràcies per tots els comentaris!

    ResponElimina