dijous, 14 de març del 2024

Ens ha nascut la Marga!


Bones notícies: la Mercè ja ha parit de nou i ha nascut la Marga! Per tant, ara tenim tres femelles: la Maria, la Mercè i la Marga. El nom és en honor a tres donants que ens heu ajudat molt de diverses maneres (dues d'elles des de molt al principi), i que totes tres us dieu Marga. Moltes gràcies!!!

Quan vaig anar a fer-li fotos, no semblava massa convençuda de sortir fora del cobert. Però un cop a fora, la més juganera de totes! Corrent amunt i avall, gaudint del prat del voltant.


Si tot continua anant bé, el projecte de les vaques ja estarà consolidat. Ara tenim 5 animals, i no en volem més. L'escassetat d'herba ens obligarà a vendre'n un més endavant, però això també ajudarà a sostenir el projecte econòmicament. 

Ara ja tenim tots els ulls en el projecte del gran galliner i d'una zona considerable d'arbres fruiters. Aquesta setmana m'he reunit amb els professors d'agricultura, l'administrador de l'escola i el constructor perquè facin el pressupost d'un tancat amb arbres fruiters. Els estudiants d'agricultura ahir van començar a prendre mides de l'espai i a implicar-s'hi. Estem il·lusionats!


9 comentaris:

  1. Moltes felicitats, Sergi, per aquest nou membre a la comunitat i més felicitats encara per com va anant tot!!! Llàstima que dius que ja no podeu tenir més animals, amb la gràcia que fa saber els noms que els hi poses, potser que comencis a batejar les gallines també, que n'hi deuen haver més!!! jejejeje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Marta agafo la teva idea de batejar a les gallines.... Inmagina una Marta i una Núria ,les "reines' del galliner :):) és broma.
      Enhorabona i gràcies per les fotos Sergi , fa molt gràcia veure.la tant petita i tant engrescada.

      Elimina
    2. Jejejejeje Núria, les reines no sé si ho som però les més antigues del galliner segurament!!!

      Elimina
    3. Bo,Marta això de les reines era per com tu dius per antiguetat . Això de la corona ....no cal .una abraçada

      Elimina
  2. Quina il.lusió Sergi!!!! Moltíssimes gràcies a tu per fer possible que col.laborem amb aquest projectes i moltissimes gràcies per haver pensat en nosaltres, una abraçada molt i molt gran.

    ResponElimina
  3. " GALLINA , VACA I MOLTÓ,
    DÉU ENS EN DÓ !! "

    " EL SOL, EL GALL, I ELS ESTELS,
    SÓN EL RELLOTGE DEL PAGES ".

    " ENDEVINA ENDEVINALLA:
    QUIN OCELL PON A LA PALLA ? "

    Refranys Folklore de Catalunya.
    JOAN AMADES.

    Felicitats i bon descans !!





    ResponElimina
  4. Enhorabona Sergi! Veure com es van consolidant els diferents projectes és realment un goig i un reconeixement a la feina ben feta. Preguem a Déu perquè els projectes vagin per bon camí. Endavant!

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies pels vostres comentaris! M’heu fet riure amb això dels noms per les gallines. De moment deixarem la idea en un calaix ;)

    ResponElimina