dilluns, 11 de març del 2024

L’Akol Stella


L’Akol Stella participa en el Programa Social i ha començat el seu tercer projecte amb nosaltres! El primer any, amb els diners que se li van deixar, va fer una plantació de bitxo. Un cop va retornar els diners, va començar un segon projecte de mandioca i cebes. I ara recentment, havent tornat els diners, ha començat de nou una altra plantació de mandioca.

Està superagraïda als donants d’El gra de mostassa, perquè gràcies a aquestes ajudes ha pogut obtenir beneficis que li han permès pagar l’escola dels fills. Un d’ells està estudiant Secundària, i un altre està fent un mòdul superior d’agricultura. 

La Stella és una dona empoderada que, a més de tota la feina que porta entre mans, fa de voluntària per ajudar dones que pateixen violència. Amb la seva feina i la seva actitud marca un camí per a moltes dones que volen tirar endavant a Uganda. Ens fa feliços poder-li donar suport!

9 comentaris:

  1. Fantàstic, Sergi!!! Això de pensar en un futur millor per a ella i els seus fills a Uganda segur que és un gran exemple a seguir per moltes altres dones. Felicita-la per la seva tenacitat de part nostra i a tu també per aquest gran projecte que estàs tirant endavant.
    Moltes gràcies per explicar-ho!!!

    ResponElimina
  2. El somriure del seu rostre és impressionant. Aquí a Europa penso que costa més de veure aquests somriures espontanis i sincers.

    ResponElimina

  3. Moltes felicitats i els millors desitjos per a la Stella. Que continuí sent una veritable estrella per als que l'envolten.

    ResponElimina
  4. És admirable el seu somriure i és admirable que sigui capaç de tirar endavant els projectes, el futur dels fills i a més col.labori amb altres dones que pateixen. Un gran exemple i d'acord amb el que diu la Marta, felicita-la de part nostra! Moltes gràcies Sergi per permetre'ns participar d'aquets èxits.

    ResponElimina
  5. Llegir tot el que expliques de la Stella,és per mi una lliçó de vida.
    Tot el que ella fa per els altres i segur que no és fàcil tirar endavant els seus projectes i tenir aquest somriure que és la mostra de la seva felicitat .
    Endavant Stella i continua sent feliç

    ResponElimina
  6. És tot un goig veure com les donacions de la gent serveixen perquè altres persones puguin portar a terme els seus projectes i que de mica en mica siguin autosuficients.

    ResponElimina
  7. Benvolguda Akol Stella:

    Moltes felicitats !!

    M' agraderia, prendre " un tallat " amb tu,
    i que m ' expliquesis, com vares anar reconvertin
    les difucultats, els teus raonaments,
    els teus càlculs, els teus analisi, fins arribar ,
    a decisions positives, que t' han portat als bons resultats que ens explica el Pare Sergi.

    Reb una abraçada .

    Pilar B.

    ResponElimina
  8. Cuando se ven este y muchos más resultados creo somos muchos los que pensamos: "vale la pena el colaborar por la causa" aunque también, a veces, hay que hacerlo sin verlos o sin saberlos. Demos gracias a Dios y a todos y todas que lo hacen posible

    ResponElimina
  9. Li he llegit els vostres comentaris a la Stella, i ha estat molt contenta. Gràcies!

    ResponElimina