diumenge, 7 d’abril del 2024

Galliner a la vista!


Bones notícies de la granja de l’escola!! Mans Unides ens ha aprovat el projecte de construir un gran galliner!! La contribució de Mans Unides i també de vosaltres donants farà possible que els estudiants puguin començar a menjar ous!!

Era un projecte que us vaig presentar fa dos anys, i alguns ja aleshores em vau enviar diners. I hem necessitat temps, perquè aquí el ritme de consolidació dels projectes és el que és. Ara que l’hort ja funciona i les vaques també, podem començar amb les gallines. 

Hem previst també una formació especialitzada en gallines per als mestres d’agricultura. Tot plegat serà un progrés substancial en les pràctiques dels estudiants d’agricultura. I el que més m’interessa: una millora important en la dieta dels estudiants. De mica en mica ens anem acostant a l’objectiu!

Aquests projectes sempre són una oportunitat per treballar altres coses. D’aquí uns dies preveig convocar una reunió amb el cap de l’obra (un professor de construcció) i professors dels altres departaments implicats (lampisteria, electricitat i agricultura) per establir com s’hauran de presentar els rebuts i així poder demostrar com es gasten els diners, també per parlar de com es faran els pagaments als obrers de manera que tot sigui ben transparent… 

Intentarem també que s’hi impliquin els estudiants dels diferents departaments. 

Tot plegat, fa molta il·lusió! Gràcies a Mans Unides i a tots els qui hi heu ajudat!!!

10 comentaris:

  1. L' Enhorabona, per totes les noticies que ens dónes.

    El plànol del galliner, que fa molt goig...
    La gran ajuda de Mans Unides...

    Peró el que em fa especialment feliç,
    és LA MILLORA EN L ' ALIMENTACIÓ
    DELS TEUS ALUMNES !!

    GRÀCIES DE TOT COR !!

    BONA CINQUENTENA PASQUAL !!

    I REPETEIXO: MOLTES FELICITATS A TOTS.

    ResponElimina
  2. Molt bona notícia. Amb amor i constancia es van aconseguint coses. Gràcies per la feina i per compartir-nos les notícies.

    ResponElimina
  3. Que bé, Sergi!!!! És fantàstic veure com vas tirant endavant tots els projectes!!! Moltes felicitats i gràcies per explicar-nos-ho!!!

    ResponElimina
  4. Pas a pas, es van complint els objectius. Ara el galliner,un projecte que amb paciència el veuràs finalitzar.Suposo que no serà fàcil organitzar tanta gent implicada a fer feina.
    Ànims i endavant.Una abraçada

    ResponElimina
  5. Els millors desitjos al galliner, a les gallines i als que se n'aprofitaran. Que no hi hagi mai una revolta al galliner i que no cantin "La gallina diu que no. Visca la revolució"

    ResponElimina
    Respostes
    1. (M'encanta el teu comentari, Lucy!). Visca les gallines! Però que siguin ben pacífiques, no ens portin maldecaps i tota l'energia la transmetin produint força ous!! I també, que la construcció prèvia del galliner sigui ferma i al ritme establert! Seguim endavant.

      Elimina
  6. Felicitats Sergi!!! Una noticia excel.lent.

    ResponElimina
  7. Una molt bona notícia, Sergi‼️ Felicitats!!

    ResponElimina
  8. Molt feliç de veure que el projecte del nou galliner va tirant endavant. Poder tenir ous frescos en l'alimentació serà un avenç força important. Enhorabona Sergi i moltes gràcies a tots els que ho han fet possible!

    ResponElimina
  9. Moltes gràcies pels bons desitjos i felicitacions!

    ResponElimina