dimarts, 28 de maig del 2024

Seguiment dels projectes


Tot esperant l'operació des de Montserrat, aquests dies he pogut anar fent seguiment dels projectes d'Uganda. D'una banda, la construcció del galliner està avançant molt ràpid (d'això són les fotos). Vam acordar detalladament amb la comptable del monestir i els diferents implicats com fer les peticions i entrega de diners en les correponents fases, i em van informant sovint.


També he pogut seguir el postoperatori de l'Ilukol Joseph i que se li donin diners pel transport per tornar de l'hospital a casa, i de cara a la revisió d'avui a Entebbe un altre cop.


I com aquests dos exemples, us en podria donar uns quants més que he pogut anar gestionant des d'aquí amb un amic que m'hi ajuda des de Tororo. 


En canvi, l'acompanyament d'unes quantes persones es fa molt difícil des d'aquí (amb alguna excepció que estem en contacte per mòbil). I aquí sí que el fet de ser fora unes quantes setmanes se'n ressenteix. És inevitable.


Però alguna cosa ha canviat. Fa uns anys, quan vaig ser malalt uns dies a Tororo mateix, tot el que impulsava va quedar aturat. En canvi, ara bastantes coses tenen continuïtat (ni que sigui amb supervisió i seguiment). I això és bona notícia!


Passi el que passi, Déu sobretot i Déu sobre tot.

8 comentaris:

  1. M 'en alegro que bastants coses puguin tenir continuïtat estan tú fóra, això et dóna tranquil·litat ja que la necessites en aquets moments. Ànims i Déu sobretot.
    Magda Grané

    ResponElimina
  2. Molt bona notícia, Sergi!!!
    Recordo el disgust que vas tenir aquells dies que vas estar malalt i que tot va quedar aturat. Ara no i això vol dir la teva feina tan ben feta, escollir les persones de confiança que poden continuar-ho tot és un punt clau!!! Que així continui!!!
    Preciós el reportatge fotogràfic!!!
    Que vagi tot molt bé a Tororo i a aquí amb la teva salut!!!

    ResponElimina
  3. Me alegro Sergi de que puedas seguir gestionando desde Montserrat los proyectos, aunque sea en parte y gracias a los que lo hacen posible; deseo, que pronto y estando bien lo puedas hacer desde Uganda; espera y esperamos confiados en que todo irá bien en la operación, con esta intención va dirigida mi plegaria y seguro la de muchas personas que estamos contigo; sigue disfrutando del aroma del Evangelio que Montserrat te regala

    ResponElimina
  4. Me'n alegro moltíssim, Sergi, de què les coses vagin funcionant, això vol dir que les vas deixar ben encarrilades. També és bo que puguis anar controlant des de la distància. Si vas veient que funciona et donarà tranquilitat a tu, en tant esperes la teva operació i recuperació, que confiem que vagi tot molt be. Una abraçada.

    ResponElimina
  5. Què bé, Sergi, que els projectes vagin avançant. Això vol dir que allà es van empoderant i també et descarreguen a tu. Saben que compten amb tu, en la distància, però van assumint responsabilitats i això està bé. El tema de l'acompanyament personal ja és una altra cosa, però el mòbil ajuda una mica en alguns casos. Que vagi molt bé l'operació i deixa't cuidar. Una abraçada

    ResponElimina
  6. Em quedo amb l'última frase que és molt semblant a la que va dir Sant Agustí: «Resa com si tot depengués de Déu, i treballa com si tot depengués de tu». A veure si de mica en mica la comunitat de Tororo es va autogestionant. En tot cas Sergi pots estar orgullós de tot el que has fet fins ara. Segur que hi ha posat tots els esforços i això és el més important.

    ResponElimina
  7. Que bé Sergi que es vagin empoderant de mica en mica. És molt bona notícia que puguin continuar lluitant pel seu futur també sense que no hi siguis present.

    ResponElimina
  8. Moltes gràcies per tots els vostres comentaris!

    ResponElimina