dissabte, 1 d’agost del 2015

Una conversa interrompuda

Aquí teniu un vídeo musical molt irònic i divertit. Com qui no vol la cosa, caricaturitza fins a l'extrem (o potser no tan extrem!) situacions que es donen actualment allà on hi ha mòbils. No heu vist gent desesperada per trobar wifi? O entrar en un restaurant, i mirar quina taula té a prop l'endoll per poder carregar?


5 comentaris:

  1. Aii avui em perdonareu ...no puc fer cap comentari,no tinc temps...es que, estic pendent d’una conversa per whatsApp:):)

    Per els qui el mes d’agost ..son dies de vacances !! Gaudiu de tot el que us envolti !! Ben de cor !!

    ResponElimina
  2. Sí, així és. Una bona caricatura. Què hi farem!

    ResponElimina
  3. És trist que això passi, perquè crec que és de mala educació atendre el mòbil quan mantens una conversa amb algú. Tanmateix és un dels problemes que comporta poder estar tot el dia connectat amb tothom.

    ResponElimina
  4. Desprès del primer comentari, amb una mica de sentit del humor..ara escric el que penso de tant i tant mòbil. Tot i que sent honesta ,tinc de dir que jo en soc bastant assídua.,
    No obstant tan sols fa uns anys que tot això no existia i la gent vivíem, viatjàvem igualment i érem la mar de feliços! Penso que alguna cosa es converteix en patològic quan ens interromp la marxa de la nostra vida i tampoc m’agrada gaire notar que les relacions socials normals, s'estan deformant. Se li està traient pes a la relació interpersonal, al llenguatge corporal, modulació de veu, etc, substituint-ho pel missatge escrit recolzat per emoticones. Això ens farà cada vegada menys socials. Cal saber els límits i saber discernir quant ens cal estar pendents i quant podem deixar-lo en “silenci”.

    Namaste !

    ResponElimina