diumenge, 28 de juny del 2015

We Are The World

Si fa uns dies parlàvem de "copiar", aquí en presento una mostra que em sembla molt reeixida. És la versió d'uns joves suecs a partir de la cançó "We Are The World". Molts anys després de la cançó original, han fet seva la cançó, l'han cantat a la seva manera, i n'han dedicat els diners a una causa del seu moment: els afectats pel tifó Haiyan de les Filipines. I el resultat és excepcional.



I a continuació, la versió original del 1985. En penjo una versió amb la lletra de la cançó, i amb el nom dels artistes a mesura que van apareixent. Fa impressió tants "artistassos" junts! Tota la cançó és genial, i contagia entusiasme. A mi m'agrada molt la participació de Cyndi Lauper al minut 2:51 (inclòs el crit posterior!).



7 comentaris:

  1. GRACIES !!!!!!!! 1985 un cúmul d'emocions i de records, amagats en algun racó del meu interior ,,,de cop al escoltar aquesta cançó,han despertat.
    En aquells moments ,aquesta cançó, va servir per remoure les consciencies i fer notar que en el mon frívol dels artistes,existeix quelcom que te bones idees per aconseguir mitjançant la musica ,fer conèixer i poder pal.liar una mica, el sofriment que en aquells moments coneixíem de la tragèdia de la fam a Etiòpia.

    La Copia fantàstica !!!!!

    ResponElimina
  2. Que bonic Sergi!!!
    No sé quina m'agrada més...
    Es nota però el pas del temps en l'edició del vídeo, encara que la dels suecs tampoc és d'ara, l'original es veu antiga...
    Moltes gràcies!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es coneix que tenim entre nosaltres professionals d'imatge . Gracies Marta, per fer-nos adonar de com es de diferent la manera de "treballar" en l'edició dels vídeos.

      Elimina
  3. Bon dia !!!! We are The World .Nosaltres som el món
    Som els fills
    Nosaltres som els únics que fan un dia més brillant
    Així que començarem a donar
    Hi ha una elecció que estem fent
    Estem salvant les nostres pròpies vides
    És cert que farem un dia millor
    Només tu i jo


    Han passat trenta anys i aquests desitjos de un mon millor ,no s'han complert. La violència es molt present !! en tants indrets del mon,que fa esfereir. Crec que "copiar" la maldat es una feina que no ens costa res al humans.

    Sergi D'Assís ,tu esmentes la participació de la Cindy...Jo comparteixo la meva preferència.....a partir del minut 4.42,hi han dos dels meus "ídols"" El Bruce i el Stevie Wonder....... Dos grans entre els grans que hi col·laboren.

    ResponElimina
  4. Hola! Encara que parlo poc, vaig seguint tot el que publiques. Aquesta cançó l'havia sentit algunes vegades, però era molt petit quan la van fer. Les dues versions que ens has presentat molen molt. I no sabria amb quina quedar-me, jeje!

    ResponElimina
  5. Gràcies Toni! Sí, sé que hi ha gent que no comenta gaire tot i anar entrant... i altres no comenten mai perquè els fa vergonya!

    ResponElimina
  6. Aquí un exemple d'una còpia molt positiva, perquè la finalitat de les dues cançons no és altra que promoure la solidaritat entre les persones.

    ResponElimina