dissabte, 18 de juliol del 2015

El desig de la fama

4 comentaris:

  1. La primera idea que m’ha vingut a la ment quant he vist el títol ..ha estat una serie de tv dels anys ¿??? Anomenada" Fama " i que jo n’era una fan incondicional. …per la música i el ball(no us penseu per que volia ser famosa) Res més lluny…quina vergonya ¡!

    En la serie hi havia una professora que els deia una frase.”” """Busqueu la fama,no obstant la fama costa i es aquí on comenceu a pagar…amb la vostre suor, i el esforç per fer un treball ben fet"".
    Avui crec que es una frase ben errada,ja que actualment es pot ser famós amb molt poc esforç ,diria sense suar gaire,ja que el treball ben fet pot donar èxit,diners i satisfacció…pero no necessàriament fama.


    En Carles Capdevila ,ha escrit un llibre molt divertit sobre aquest tema. .....""JO VULL SER FAMÓS ""
    Una crònica admirablement escrita de l’ascens i la caiguda d’uns ídols cada cap més enfangats. L’autor utilitza la paròdia i la sàtira com a mètodes però té la reflexió crítica com a fi.

    Namasté !!

    ResponElimina
  2. Quan cerquem la felicitat, no podem esperar rebre-la de la resta de persones, del que puguin dir de nosaltres, ja que aquesta actitud ens farà estar insegurs i insatisfets. La verdadera felicitat és aquella que trobem en nosaltres mateixos, i que per tant només nosaltres podem aconseguir. Si algú busca la felicitat en la fama, és que encara no ha descobert aquest tresor en ell mateix, i intenta suplir aquesta mancança amb la idea que els altres tinguin d'ella.

    ResponElimina
  3. Benet i Núria, gràcies pels comentaris!

    ResponElimina
  4. Avui conversant amb la meva mare ,ha sortit la Font i el tema de la fama.Ella que de joveneta va treballar en una fabrica tèxtil ..de cop li ha vingut a la memòria una frase ,que jo aprofito per compartir.la .

    ""Uns tenen la fama i altres carden la llana ""

    De vegades, s'emporten els beneficis o tenen la reputació aquells que no han treballat i que no han fet res per merèixer-la.
    La veig tant gràfica ... fins i tot en el sentit contrari ...També es refereix al fet que a alguns se'ls atribueix una cosa negativa quan en realitat altres fan igual o més.

    Be,aquesta aportació la deixo amb el nom de ...l'àvia Rosa .

    ResponElimina