dilluns, 10 de febrer del 2020

A les infermeres i infermers, i personal dels hospitals i serveis residencials


Els dies i nits passats a l’hospital acompanyant el meu pare m’han fet palpar de prop la feina de les infermeres (i dels infermers, que també n’hi ha!) i de tot el personal que treballa en els hospitals. Allà t’adones de tipus diferents de malalts, i de com s’han d’adaptar a persones tan diverses! No sempre ho tenen fàcil. I hi ha grans professionals.

A tots els qui teniu paciència amb els malalts i amb les seves peticions,
a tots els qui els tracteu amb tendresa i fins amb afecte, fent-vos càrrec de la seva fragilitat,
a tots els qui els regaleu un somriure,
a tots els qui esteu atents a les seves necessitats,
MOLTES GRÀCIES!!!

No sou simples gestors d’un sistema sanitari. Sou molt més! Sou éssers humans tenint cura d’altres éssers humans. Ho sabeu prou bé, i us ho hem d’agrair.

Un agraïment especial al personal del Respir - Àngel Guimerà, també d’Urgències de l’Hospital Germans Trias i Pujol, i de l’Hospital Sant Jaume de Calella, que tan bé vau cuidar en Melcior, el nostre pare.
Una menció especial per la Doctora Roser Garcia Armengol, de Can Ruti, pel Doctor Narcís Cortada, el Dr. Adrián Fariña i la treballadora social Laura Molina de Calella.


7 comentaris:

  1. El meu fill traballa a l´hospital de Palamos a cuidados paliatius i creu-me que aquests comentaris d´agraiment els hi agrada.
    Anims Sergi, tot requereix el seu temps i ara llogicament no estas al 100%. Endavant.

    ResponElimina
  2. Doncs sí, sort en tenim de les persones que treballen en la sanitat i ens ajuden a tots plegats a portar millor la malaltia, o malalties, pròpia o de la gent que ens envolta. I té més mèrit quan la majoria ho fan amb una manca de recursos important.

    ResponElimina
  3. Moltes gracies Sergi ,dons jo soc infermera i m'alaga molt aquet agraiment quens dones.Tambe hui donarte el meu condol per la mort del teu pare.Una abraçada.
    Merce Raventos

    ResponElimina
  4. Molt bonic aquest gest teu d'agraïment cap a les persones que us han acompanyat en aquest tram final de la vida del teu pare.
    Sergi, moltes gràcies per tot!!!

    ResponElimina
  5. La meva mare ,amb 99 anys,està passant per un temps una mica feble.Si no fos per l,ajuda que tinc del personal del Cap de Santpedor,no podríem cuidar.la a casa,que es l,opció que hem pres ,per la seva edat.
    Ahir vàrem venir tres cops a controlar.la.De bon matí,han trucat per saber com hem passat la nit
    No puc dir res més que no sigui bo,de la
    dra Arcos i el dr.Eduard, que amb la seva empatia ,demostren la seva professionalitat i la vocació cap a la seva feina.
    .
    No puc deixar.me a la Núria,la nostra infermera que es.desviu ,ja fa un any per curar les nafres de la mare.
    Sergi,gràcies per donar.nos l,oportunitat de poder fer saber que tenim bons professionals ,que es preocupen i es desviuen per els seus malalts,tot i a molta feina .
    una abraçada

    ResponElimina
  6. El nostre gendre és infermer a l'UCI de l'hospital d'Alzira i coneixem de prop la humanitat que amera aquesta relació amb els pacients, tots ells molt greus.
    En aquestes professions és on més es fa palesa la vocació.
    Treballar amb persones que freguen la frontera de la mort requereix coratge i donació.
    És una gràcia comptar amb ells.

    ResponElimina
  7. Només puc afegir, també, mots d’agraïment a tantes persones dels diversos espais del món sanitari que hem tingut al costat en moments difícils. Han estat veritables àngels.

    ResponElimina