dimecres, 24 de febrer del 2016

I tu, coneixes el Pastor?

A partir de la imatge del Salm 23 que parla de Déu com a pastor, aquí teniu una història per acabar amb la pregunta: "I tu, coneixes el Pastor?"


6 comentaris:

  1. A la pregunta de””I tu coneixes al Pastor ?? “Doncs ...no gaire.A mi em calen bons mediadors per poder tenir-hi una franca i lleial bona relació !! No obstant vull deixar ben clar que..... sento un gran respecte per aquelles persones que coneixen al Pastor.Per mi son mediadors ,son el testimoniatge de que hi ha persones a les quals la Fe els fa ser millor.
    Aquest salm es un d’aquells que escoltar-lo ,arriba fins el cor. Et porta cap a valls verds i rierols amb l’aigua clara i fresca..llocs on els ramats fan aturada per saciar la sed i el cansament . Confiades i tranquil•les les ovelles,ja que el lloc es segur, i el pastor sempre atent per lliurar-les dels perills.
    Preciós salm !!!!

    ResponElimina
  2. Noi, se't dóna bé això d'explicar històries! Abans de ser monjo, no t'havies plantejat ser actor? jaja

    ResponElimina
  3. Aquest Salm és, sens dubte, un dels més bonics i famosos. I per què? Segurament per la tendresa i la pau que transmet, per la confiança que desperta, i per l'alegria que encomana.
    Crec que correm el risc de quedar-nos únicament amb la lletra harmoniosa del poema. Però el salm és una interpel·lació directa que ens evoca a viure d'una manera determinada: confiant en el Bon Pastor.
    Sens dubte és molt bonic el poema, està molt ben escrit, però el que és realment bonic és viure'l. I això es nota. Quan una persona viu la seva fe, involuntàriament ho transmet a les altres persones, perquè, com he dit, viure la fe comporta viure d'una manera concreta. Darrere dels actes d'una fe viva es pot veure clarament la confiança que ens recorda el Salm, l'alegria joiosa de saber-se estimat pel Pastor.
    I la senzillesa amb què es transmet tot això és fascinant.
    Personalment, intento cada dia conèixer-lo una mica més, intentant aprofundir en el seu missatge, malgrat que a vegades sigui complicat. Però, encara que quedi molt camí per recórrer, la confiança que em transmeten Salms i altres passatges de la Bíblia em dóna la força per pensar que cercar de viure com a deixeble de Jesús realment val la pena.

    ResponElimina
  4. He comentat aquesta història amb alguns amics i tots hem arribat a la conclusió que és impactant i que ens estimula a esforçar-nos cada vegada més a conèixer el Pastor i, tal com diu en Benet, viure com a deixebles de Jesús val realment la pena.
    Gràcies, Sergi.

    ResponElimina
  5. No sé massa què dir, davant de la pregària de veritat se'm fa difícil de dir-hi res. Sé que hi ha a internet el salm 23 cantat per l'Escolania, és una delícia!!! No està en català, però la pregària hi és https://www.youtube.com/watch?v=LXF9nmSt73Y

    ResponElimina