divendres, 6 de gener del 2017

Parodiar no és fàcil

De paròdies en trobem de tota mena i per a tots els gustos. Però amb qualitats molt desiguals. Aquí us n'ofereixo una que m'han fet arribar, i que penso que està molt ben feta. No ha d'haver estat fàcil, i els qui l'han fet han de tenir coneixements musicals per força. És per riure amb ganes, sobretot si sabeu música i si en coneixeu l'original. Es tracta del "Zadok the Priest", un dels Coronation Anthems de Händel. Se sol interpretar en la coronació dels reis de la Gran Bretanya, i els de la Champions League s'hi van inspirar per fer el seu himne. Aquí teniu la paròdia:



Després d'aquesta magnífica paròdia, us ofereixo l'original interpretada per l'Academy of Ancient Music (que els qui fan la paròdia presenten com a excel·lent en la descripció del seu vídeo):



Us puc confessar que he rigut molt amb la paròdia, però que al cap d'uns minuts ja em semblava tot igual. En canvi, la versió original és per gaudir-la sencera i més vegades!


6 comentaris:

  1. Molt bo! Un dels moments més èpics és quan la senyora fa un pet a 1:07 jijiji!

    ResponElimina
  2. Està molt ben fet! Vull dir, no és fàcil quadrar com s'ha fet les imatges i el so, o almenys quadrar-ho sense que es vegi un nyap (i d'aquí trobo un títol molt encertat).

    ResponElimina
  3. Divertit !!!pero com tu dius ,amb un cop ja n'he tingut prou.
    Jo em quedo amb l'original.No m'han agradat mai gaires les parodies,i menys les molt exagerades .Tot i que crec que es un genere molt antic i extens .

    ResponElimina
  4. El primer cop que vaig veure el vídeo, he de reconèixer que em vaig riure molt. Ara, però, m'ha despertat alguna rialla en algun moment, tot i ser un vídeo molt ben fet.
    Parodiar no és gens fàcil, també és un do! Alguns expressen la seva música, altres ens fan riure amb les seves paròdies. D'altres escriuen. I cadascú, de diferents maneres, expressa el que és i el que sent, i això és fantàstic.

    ResponElimina
  5. La veritat és que és divertit Sergi, i no ha de ser fàcil que surti tan bé!!! Gràcies per fer-nos riure una mica i també fer-nos veure que es pot fer broma simpàtica de coses serioses.

    ResponElimina