dimarts, 11 de maig del 2021

Comentaris


Us agraeixo molt tots els comentaris que feu en aquest espai. Em consta que força gent els llegeixen, i crec que enriqueixen el que jo pugui presentar. Perquè, al final, allò que presento es converteix en un compartir entre tots els qui ho voleu. I em feu sentir acompanyat, cosa que us agraeixo immensament.

Tanmateix, us voldria demanar si podem ser austers amb els elogis. Els visc amb incomoditat. Sé que estan fets amb el cor. Però si puc demanar, preferiria que ens els estalviem. De debò. Estic aquí perquè he sentit una crida, i la visc com un deure cap a aquests germans nostres en humanitat. Però res més que això.

Els elogis, al de dalt. Ell és la font de tota Pau i tot Bé! Gràcies!! I continuem.

5 comentaris:

  1. Contenta de llegir-te i sentir-te a prop.

    ResponElimina
  2. Pare Sergi,bon vespre: Saps amb que m' acabes de fer pensar ara mateix ?? donç amb aquell escrit tant profund del Pare Miquel Estradé que vàrem treballar molt i molt amb el Pare Jordi C. Hi ha un trocet que diu així: " ...TOT VE DE DÉU I TOT HA DE SER REFERIT A DÉU..." És una catequesi que he rebut de MONTSERRAT, que la he agraït tota la meva vida. SÍ, CONTINUEM !! Que tingueu un bon descans i fins a la propera comunicació.

    ResponElimina
  3. Pare Sergi. Sense elogis, però moltes gràcies per la feina.

    ResponElimina