dijous, 29 de juliol del 2021

Contemplació artística

Soc un negat en les arts plàstiques. Potser per això encara m'admira més el talent d'algunes persones en aquest camp. Em meravellen aquells artistes que, quan inicien la seva obra, ja la tenen al cap i la van materialitzant progressivament: aquell escultor que en veure un bloc de marbre hi veu la figura que en pot sortir, o aquells de la Rambla de Barcelona que fan dibuixos amb esprais i pots sobre un paper.

Avui us presento aquest artista taiwanès: Jay Lee. Veient el títol en referència a una parella caminant sota la pluja vas pensant: per on deuran aparèixer? A més de la sorpresa per la utilització de materials aparentment absurds... Contemplar tot el procés creatiu des de l'inici fins a acabar la seva obra (amb la música de fons) em fa sentir tranquil·litat i serenitat. Que en gaudiu!

10 comentaris:

  1. Pare Sergi d' Assis, bon dia .
    M' ho he passat molt bé !!!
    El més bó de tot, és que manté, l'intriga i l'interés fins el final. Gràcies que tingueu un bon dia .

    ResponElimina
  2. GRÀCIES, Sergi ,per compartir unà cosa tant bonica . Farà companyia aquest artista i el seu art .Cert que et fa estar pendent del lloc on farà sortir la parella.
    Una abraçada de Santpedor cap a toroto

    ResponElimina
  3. Que bonic Sergi!!! A mi em meravella qualsevol expressió artística sobretot perquè sé que tot forma part de qualitats innates que jo no tinc! Què hi farem...
    Moltes gràcies per compartir bellesa també, Sergi!!!

    ResponElimina
  4. A en JAY LEE, a partir d' ara li podríem dir l' ALFRED HITCHCOCK de la PINTURA, per que et manté " EN SUSPENS" fins el final !!

    ResponElimina
  5. Impressionant! Veure com els elements es van combinant, mica en mica, sense presses, amb petits detalls, i el resultat és espectacular! No coneixia al Jan Lee però realment és un artista. Gràcies per compartir-ho!

    ResponElimina