dijous, 9 de setembre de 2021

Proximitat des del cor

Els confinaments a causa del Covid han provocat conseqüències de tota mena. A en Ben Jackson, un granger australià, li va impedir anar a l’enterrament d’una tieta a qui ell estimava molt. En aquest moment de tristesa per la mort de la tieta i no podent estar a prop dels seus pel darrer comiat, va tenir una idea fabulosa. Va col·locar estratègicament en el camp el menjar per les ovelles, de manera que en anar-lo a buscar formessin un dibuix; i tot, filmat per un dron. El resultat: un gran cor dedicat a la tieta.
Físicament estava molt lluny, però des del cor era molt a prop.

7 comentaris:

 1. Ho he trobat fantàstic:
  ELS seus SENTIMENTS i la seva IDÉA.
  Saps, a qui li pot agradar molt aquesta notícia ?
  Doncs al Papa FRANCESC.
  Ell porta les ovelles recollides a la seva creu
  Pectoral, també estan " PROP del seu COR".
  Us desitjo un bon dia !!

  ResponElimina
 2. Preciós, Sergi!!! Es tracta de tenir la idea i els mitjans per fer-ho! És impressionant tantes ovelles!!!
  Moltes gràcies!!!

  ResponElimina
 3. Fa poc, vaig llegir que al cor humà hi ha 40.000 neurones. I quina eufòria, oi, pensar que només és un múscul? "Dona'ns un cor nou perquè et vegem". Una abraçada! :)

  ResponElimina
 4. Una idea molt original i una posada en escena espectacular. Segur que la tieta del Ben deu estar molt contenta des d'on sigui.

  ResponElimina
 5. No poder acomiadar a un ésser estimat de forma propera i tal com la persona és mereixia es molt dur.A les hores no saps com i
  perquè ,una idea et passa per el cap.En el meu cas va ser la música.Vaig agafar el mòbil i vaig posar una bonica cançó que tinc gravada d,un amic i amb un Pàrenostre,la vàrem acomiadar.
  No obstant ,ara mentrestant escric això,encara fa mal i les llàgrimes són cara avall,per ella i per la solitud que vàrem sentir els meus fills i jo.
  Una abraçada.

  ResponElimina
 6. Les distàncies reals són les que ens marca el cor. Són els sentiments i no els metres els que ens uneixen. Però malgrat tot, i tots ho sabem, el cor enyora i reclama.

  Bona Diada a tots els que uneix La Font de Greccio!

  ResponElimina