diumenge, 26 de setembre del 2021

I què fem, ara?


 

8 comentaris:

  1. Que Déu faci que us arribin les vacunes ben aviat i puguin tornar els alumnes a les escoles amb els seus mestres treballant i cobrant!!!

    ResponElimina
  2. I ara què fem? Doncs el que puguem quan sigui necessari! Mentrestant dóna bo sentir l'àudio i entendre que tens l'esperança que les coses vagin millorant; tant de bo. És el desig de tots els que t'anem seguint. Quina alegria haver-te escoltat la veu de nou!
    Fina Múrria.

    ResponElimina
  3. Doncs sí, saber administrar/invertir bé i amb bon criteri els donatius no és tasca fàcil. Està clar que és una carrera de fons i segur que a la llarga el col·lectiu de mestres estarà una mica millor que fins ara. I sobre els vacunes, a veure si arriben finalment; aquí al 1r món ja s'estan posant 3r dosis i en altres països encara no s'ha arribat ni a la primera!

    ResponElimina
  4. Tens raó: és important trobar sol.lucions que siguin permanents i globals. Però és normal que reaccionem davant les teves notícies com ho fem perquè desconeixem els detalls i ens centrem en el que ens expliques i amb com ho vius.
    Tan de bo arribin les vacunes ben aviat!

    ResponElimina
  5. Seguirem treballant per fer tantes aportacions com sigui posible i segur que tu hi trobaràs el millor destí. Molts ànims que la tasca és ben difícil.

    ResponElimina