diumenge, 19 de juny del 2022

The Black Hole

Aquí teniu un vídeo breu que ha enviat un lector a partir d'una de les meves reflexions. No us sembla genial?

Òbviament el tema és la cobdícia. Però m'ha fet riure molt un comentari al YouTube que diu: "Missatge de la història: no compris celo barat".

6 comentaris:

  1. Molt bo Sergi!!! 🤣🤣

    ResponElimina
  2. Genial, Sergi. I bona la lliçó del comentari al You Tube, certament el problema és el celo que no aguanta¡¡¡¡¡. Al darrera n'hi ha un altre en que de la fotocopiadora surt un triangle en el que malgrat el desengany també queda atrapat a la caixa forta per culpa del celo.

    ResponElimina
  3. Cobdicia: Un tema que s' hi pot reflexionar des de molts punts de vista: Des de la Psicologia, des de la Psiquiatria, des de la Medicina, des de la Política, des de la Moral, des de la Religió...Es un dels Set Moviments de l ' Esperit, que ens poden fer molt malats i desgraciats, si no ho posem tot en un TERME MIG.Pot sercobdicios un ric, ,peró també un pobre.

    Per fer aquesta reflexió, avui dia, s'ha utilitzat con a medi pedagógic, LA TECNOLOGIA.
    I dins d' aquesta tecnologia, i per impactar a l ' espectado més negativament, s' han escollit un colors,no a l ' atzar, sinó, molt intencionadament:el NEGRE...els GRISOS...i els VERS NEGROSOS...PROCUREM EDUCAR ALS NOSTRES INFANTS I ADOLESCENTS, DES DE LA BONA ADMINISTRACIO DELS DINERS I EL BÉ I EL FELIÇOS QUE ENS POT FER A TOTS PLEGATS !! FELIÇ DIA DE CORPUS !!

    ResponElimina