diumenge, 16 d’octubre del 2022

Healthy Children - Healthy Oceans Foundation


L’any 2014, abans de fer la primera gira de l’Escolania als Estats Units, vaig rebre un correu d’una catalana resident a Washington oferint-se per enregistrar el nostre primer concert en aquell indret. Era la Montserrat Gorina-Ysern, una experta en Dret Internacional entre moltes altres coses. Evidentment li vam dir que sí, i el resultat el podeu veure aquí: 1 2 3 4 5. Va ser un concert dins dels actes del Tricentenari, i en tenim un record molt especial.

Així va començar l’amistat amb ella. Quan hi vam tornar el 2017, va enregistrar el concert a la Holy Trinity Church, de Georgetown (l’església que freqüentava el president Kennedy). Aquí podeu sentir una peça d’aquell concert amb imatges de la gira. 

Des d’aleshores no hem perdut el contacte. Quan va saber que anava a l’Àfrica (on havia estat també la seva filla Alícia) es va oferir per col·laborar. I el resultat ha estat que, durant aquests dos anys, he rebut ajudes de la fundació creada per ella: la Healthy Children - Healthy Oceans Foundation. Aquí cal fer esment de persones que han fet possible aquesta ajuda: Dave, Captain, Allen, Connie, Shirley i Nadia.

Gràcies a ells, hem pogut comprar les 10 màquines de cosir per als estudiants de sastreria. I hem pogut fer créixer altres projectes. Ara que aquesta fundació arriba al seu terme, vull agrair públicament tota l’ajuda que han prestat: $2,350. A més, han facilitat que arribessin $2,447 d’un altre donant americà. A banda d’això, la Montserrat col·labora personalment en els projectes. Un GRÀCIES molt gran per tanta generositat. Els projectes són la suma de moltes persones. I ells hi han posat la seva part des d’Amèrica. Moltíssimes gràcies!!!


8 comentaris:

  1. Molt bé! M'alegro que mica en mica, i gràcies a la generositat de la gent, la comunitat de Tororo tingui cada cop més eïnes per poder tirar endavant i ser autosuficients.

    ResponElimina
  2. Pare Sergi d ' Assis:
    Cada vegada que ens dónes una molt bona noticia,
    com aquestes últimes, és com si en un dia
    d' espessa nuvolada, sortissin unes bones estones
    d"un sol primaveral.
    S' aixample l ' esperit !!
    Dessitjo que vinguin moltes més noticies
    com aquestes !!

    Que tingueu un bon descans.

    ResponElimina
  3. Bon dia Sergi, la veritat és que no deixes de sorprendre'm entrada rere entrada. És fantàstica la teva capacitat per implicar a la gent!!! Me n'alegro molt per aquestes bones notícies que ens vas donant!!! Moltes gràcies per tot!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, però de fet van ser ells mateixos els qui s'hi van implicar.

      Elimina
    2. Sí, clar que sí! Però sense la confiança que tu ens generes a tots no seria possible, sabem que és veritat tot el que fas i proposes. Que no és només un tema de Fe, tot i que també!!!

      Elimina
  4. Gràcies pels vostres comentaris!
    Al comentari sense nom: si m'envies un nom, el publicaré

    ResponElimina
  5. Totalment d'acord amb la Marta. Són fantàstiques les ajudes que reps, però no les reps perquè si, ets tu que desprens confiança i et veiem tant i tant implicat que fa que des de la distància intentem implicar-nos tots. Moltes gràcies a tots però sobretot i primer de tot gràcies a tu, Sergi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, és cert que la gent em fa molta confiança. En dono gràcies a Déu!!

      Elimina