dijous, 13 d’octubre del 2022

Un llegat!! Gràcies!!!


De tant en tant us he anat comentant donacions que s’han rebut sigui per la seva singularitat o pel fet de formar part d’una campanya. No deixen de sorprendre’m les iniciatives de tanta gent bona!

Però avui us en comparteixo una que em sembla especialment forta: una persona ha decidit fer un llegat a favor de les obres de solidaritat que estic duent a terme. Concretament, es tracta d’un pis que aquesta persona deixarà quan tanqui els ulls a aquest món. Li vaig dir que s’ho rumiés bé, que això era un gest que em semblava molt dens per tot el que significa. Però finalment ha tirat endavant.

La idea és que a la llarga això vagi a parar a l’associació que estem preparant. I que es pugui llogar, d’aquesta manera hi hauria una entrada regular de sosteniment dels projectes. 

L’agraïment a aquesta persona és infinit, no tinc paraules. Quant de bé que podrem fer amb aquesta donació!! En dono gràcies a Déu.

6 comentaris:

  1. La Providéncia de Déu, s' ha manifestat
    a través de la generositat d' aquesta persona.
    Jo, ho veig així.
    Desitjo, que et vagin arribant donacions
    d' aquesta categoria.
    Quant bé podrien fer.
    L' enhorabona !!

    ResponElimina
  2. Increíble, Sergi!!! Vas molt més enllà del que mai havies imaginat, segur!!! Qui t'havia de dir que tindries implicacions tan grans en el teu projecte? Estic segura que quan vas decidir marxar anaves amb les mans plenes d'idees i il.lusions i res més, mira per on estàs anant ja!!! En donem les gràcies a Déu i al teu esforç també, Sergi, com no?? Que així continui 🙏🏻

    ResponElimina
  3. Emocionant, Sergl! Quan s'ha plantat una bona llavor, els fruits es multipliquen. Beneïdes siguin totes les ajudes.

    ResponElimina
  4. M'alegro molt!!.
    Estás fent una gran tasca de manera molt responsable que fa que la gent vulgui col.laborar amb tú!
    Enhorabona

    ResponElimina
  5. Que les persones confiïn de tal manera amb tu que estiguin disposades a col·laborar i amb col·laboracions d'aquesta magnitud vol dir alguna cosa, Sergi. Ens n'alegrem tots. Sembra i recolliràs. No obstant, siguem realistes, un llegat, si la persona que el fa te la sort de viure molts anys, tardaràs molt a gaudir-lo.

    ResponElimina
  6. Doncs sí que és una molt bona notícia. Gràcies a Déu avui en dia encara hi ha gent molt generosa i en particular aquesta persona que parles fa un últim acte de generositat exemplar.

    ResponElimina