diumenge, 4 de desembre del 2022

El Jardí dels Arbres - 3

 

Ara fa dos anys vam iniciar aquest espai anomenat “El Jardí dels Arbres” per compartir en directe. El primer any va ser en petits grups, a partir d’una reflexió meva inicial sobre un passatge de la vida de Sant Francesc d’Assís. Aquest any passat ha estat en un sol grup per escoltar i dialogar sobre els ensenyaments de la biblista M. Claustre Solé, que ens ha endinsat meravellosament en el món de l’Antic Testament.

I ara us anuncio la tercera etapa per aquest any vinent. En aquesta ocasió, presentaré algun tema sobre com viu la gent a l’Àfrica, i a partir d’aquí iniciarem el diàleg sobre com el vivim cada un de nosaltres. Dies previs hauré plantejat alguna pregunta per reflexionar. Seran temes de caire molt divers sobre la vida. Aquesta edició serà en grups petits, perquè es tracta que la gent pugui expressar-se amb confiança.

Els qui em coneixeu ja sabeu que no pretenc ser un gran número de gent. Però sí de gent que en tingui ganes. Ens trobarem un dissabte al mes durant una hora, 10 dissabtes.

Com les altres edicions, té un caire solidari. I per això els participants aportaran 15 euros per sessió que aniran a parar als projectes d’Uganda. D’aquesta manera, una trobada enriquidora per als qui hi participen estendrà el seu bé més enllà, arribant a persones necessitades d’Uganda.

En el futur, quan ja tinguem en marxa l’associació “El Gra de Mostassa”, si ja en sou socis no caldrà que feu cap aportació afegida per “El Jardí dels Arbres”.

Els qui hi esteu interessats, us agrairé que m’ho digueu el més aviat possible. Si algú té dubtes, també m’ho pot dir i honestament li diré com ho veig. 

PD: Agraeixo a Romà Alonso el permís per utilitzar la seva música “El jardí dels arbres blaus” que m'agrada tant!
Per visionar bé el vídeo de presentació amb les lletres, poseu-lo amb més qualitat d’imatge aquí (un cop dins, heu de seleccionar més qualitat d'imatge).

7 comentaris:

  1. Fantàstic, Sergi!!! Pots comptar amb mi. Moltes gràcies!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies. Pots comptar amb mi i les meves puntades en llengua catalana si aixó no és massa dolorós per a tots!

    ResponElimina
  3. Molt bé, gràcies Sergi. Ja pots apuntar me .

    ResponElimina
  4. Fantastic! Estem desitjant poder trobar-nos. Compta amb mi.

    ResponElimina
  5. Una idea fantàstica i engrescadora.
    Però no tinc clar si m´he de fer sòcia de "El gra de mostassa" o de "El jardí dels arbres"
    M´ho pots aclarir. I com ho he de fer ?
    Gràcies

    ResponElimina
  6. Moltes gràcies per tots els vostres comentaris i també pels missatges que m'heu fet arribar per altres vies!
    Isabel: l'associació i "El Jardí dels Arbres" són coses diferents. De moment, la gent encara no es pot apuntar a l'associació. Sobre "El Jardí dels Arbres", et proposo que en parlem directament. Gràcies!

    ResponElimina