dimecres, 13 de gener del 2021

Fes que hi vegi!

Fa unes setmanes una senyora que ha dedicat tota la seva vida als infants a Catalunya es va oferir per pagar operacions a infants i joves que no tinguessin recursos. Ho vaig consultar al Benedictine Eye Hospital, i van estar encantats perquè hi ha molta pobresa i persones que no poden permetre's una operació. Vam programar les primeres, que s'han fet aquesta setmana: 

- una nena de 7 anys amb cataractes als dos ulls. El seu pare em deia que no jugava i estava molt limitada perquè no s'hi veia. Ara ja hi veu bé, tot i que necessita uns dies de recuperació i hi havia algun detall que s'haurà de revisar la setmana vinent. 

- un noi de 16 anys també amb cataractes als dos ulls. Està contentíssim perquè abans no hi veia, no es podia moure amb facilitat i ja no diguem els problemes per seguir l'escola.

Potser és perquè em faig gran, però m'ha fet impressió veure no només el canvi que suposa per la nena i el noi, sinó també l'alliberament pels pares que sentien impotència per no poder ajudar els seus fills en aquesta malaltia.

La senyora que va aportar els primers diners ara encara n'ha aportat més, gràcies al fet que amb els seus fills i nets van acordar reduir els regals de Reis i que servissin per ajudar aquests infants d'Uganda. Infinites gràcies a tota la família!!!

Esperem que aquestes properes setmanes altres nens i joves es beneficiïn d'aquesta ajuda solidària. I properament espero poder presentar aquí projectes per l’escola, però vull tenir-ho tot ben a punt.

A la foto, el moment que li explico al noi d’on ve aquesta samarreta del Girona.


PD: Pels qui m'envieu missatges, no us estranyeu si no responc. Des d'ahir no tenim accés a les xarxes socials ni a aplicacions de missatgeria. Sembla que durarà com a mínim fins després de les eleccions.

17 comentaris:

  1. Quina meravella, Sergi!!!

    ResponElimina
  2. Felicitats, Sergi,per els resultats del teu treballar i a les persones que ho fan possible,amb la seva ajuda.
    La propera setmana m,ho operen de glaucoma, cap problema per fer.ho.M,ha cridat l, atenció que els nens i joves ja tinguin catarates.
    Que bonic que puguin tornar a veure,hi.

    ResponElimina
  3. Malgrat la pobresa i les malalties, tantes coses BONES I BELLES per donar-nos esperança. Gràcies per tot el que comparteixis amb nosaltres.

    ResponElimina
  4. Pare Sergi,bona nit:
    Felicitats a aquesta nena i aquest noi per la recuperació de la vista, a ells i també a les seves famílies.
    I també una felicitació i agraïment per tots aquells que ho han fet possible, amb la seva ciéncia, amb la seva abnegació i amb la seva generositat

    ResponElimina
  5. Realment crida l'atenció i és molt culpidor, que uns nens ja tinguin cataractes, aquí no ho veiem això. Una felicitació molt gran per la senyora i la seva família.Gràcies a tu també per explicar nos ho. Ja ens aniras exposant projectes en els que poguem participar.

    ResponElimina
  6. Que Déu beneeixi la tasca de tantes persones anònimes que fan possible aquests petits/grans miracles.

    ResponElimina
  7. Sempre és bo saber que un nen ha millorat la seva qualitat de vida i és bonic saber que això ha estat possible per l'ajuda desinteressada d'algú. Gràcies a tots els qui ho feu possible!!!

    ResponElimina
  8. A vegades ens queixem de la mandat que hi ha en el món i les coses dolentes que passen però notícies com aquestes haurien de sortir també a les portades dels diaris. Tot i el mal que hi ha en el món sempre hi haurà persones que a través de la seva generositat són capaces de retornar la vista i sobretot l'alegria a aquells que fins ara vivien en la foscor. Aquesta sí que és la humanitat que hauríem de construir entre tots. Gràcies Sergi per compartir-ho!

    ResponElimina
  9. És molt positiu Sergi que amb la teva iniciativa i la generositat d'altres persones es puguin dur a terme aquestes operacions que tant d e benefici porten en aquests infants i joves i llurs famílies. Donem-ne gràcies a Déu.
    "Senyor, fés que hi vegi" Mc 10, 51. Tant de bo la seva llum arribi tots en aquestes hores fosques.

    Fina Múrria.

    ResponElimina
  10. Potser la meua ceguesa no depenga tant dels recursos materials i econòmics. Desitge veure clar i net! El Senyor ens il·lumina cada dia amb escenaris sanadors que ens obrin els ulls. Féu que els hi puga veure.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vicent,boniques paraules.Moltes gràcies.cuida,t molt.

      Elimina
    2. Moltes gràcies, Núria. Que et vaja molt bé l'operació!

      Elimina
  11. Quina alegria, Sergi!!!! Veure que la Font pot tornar a tenir una mica d,aigua.una abraçada.

    ResponElimina
  12. Quines notícies més bones que proporciones! La generositat de la donant, els resultats benèfics en els nens i els seus pares, la teva tasca de petició d'ajut i canalització... Una abraçada

    ResponElimina
  13. Sergi, lo que cuentas tan importante, me hace sentirlo y vivirlo de una manera especial, me hace comprender aún más, lo que supone para ese niño, ese adolescente y para esos padres, la recuperación total o parcial de la vista, seguro que toda la vida estarán agradecidos a las personas que lo han hecho posible; digo que lo he sentido especialmente, porque de muy pequeña, lo recuerdo vagamente, tuve una enfermedad en la vista que no podía mirar la claridad, seguro que, gracias a varias personas, me pudieron llevar a un buen especialista y muchas veces doy gracias a Dios y a ellas por todo lo buenos y bello que he podido y puedo disfrutar de este don tan grande de la visión ¡Qué maravillas hace el Señor con la ciencia y con la generosidad de las personas!

    ResponElimina
  14. Moltes gràcies per tots els comentaris! Finalment, no vam tenir accés a res d'internet durant dies. Ara encara hi ha restriccions, però sembla que a aquest espai ja hi puc entrar sense dificultats.
    Molt bonic el testimoni d'oteizana: gràcies per compartir-lo!

    ResponElimina