diumenge, 19 de desembre del 2021

El pessebre solidari de Montserrat


Fa uns dies vaig rebre un correu del P. Joan Maria, el Rector del Santuari de Montserrat. Em proposava que el pessebre que està a l’entrada del Centre de Pastoral tingués un to solidari amb Uganda. I li vaig respondre que m’havia donat una gran alegria!

Hi ha iniciatives que, d’una banda, són molt positives per l’ajuda material que representen. Però al mateix temps (i aquest n’és un bon exemple) pel suport i solidaritat que expressen amb el que estem vivint aquí Uganda. 

Constantment em trobo amb persones que em comparteixen històries molt complicades, itineraris d’una lluita contínua per tirar endavant. I sovint penso que, en molts casos, és possible obrir una ruta d’esperança per aquestes persones. Un exemple és el projecte dels microcrèdits que va prenent forma de mica en mica (al ritme d’aquí, això sí).

El pessebre de Montserrat hi ajudarà. Quina notícia més bonica!! Moltes gràcies!!!

9 comentaris:

  1. Una molt bona notícia, Sergi!!! Quian pugi a Montserrat ja hi faré l'ofrena!!! Una iniciativa fantàstica!!!

    ResponElimina
  2. La solidaritat neix en el cor, creix en la ment i es materialitza amb l'esforç! És molt important que es continui sumant amb iniciatives que van sorgint espontàniament. Això és un reflex que els que t'envolten creuen en tu, en els teus projectes i en la teva feina. Endavant Sergi!

    ResponElimina
  3. Finalitzades les Vespres:

    Els dies 22 i 23 de Gener,
    estaré davant el Pessebre del Centre de Pastoral.
    Allí dipositaré la meva ofrena.

    BON NADAL !!

    ResponElimina
  4. Doncs sí Sergi. Són molt bones notícies que l'Abadia de Montserrat posi els medis per poder col·laborar amb la feina que estàs fent a Uganda.

    ResponElimina
  5. Què be, Sergi. Quina iniciativa més bona. Us desitgem un Bon Nadal a tots, estiguem en el punt del planeta on estiguem, i amb molts desitjos de que l'any 2022 ja tinguem un clara millora de la situació mundial. Una abraçada.

    ResponElimina
  6. Moltes gràcies pels vostres comentaris!
    Algú ha oblidat posar el nom, i per això no l'he publicat. Si m'envies el nom, el publicaré. Gràcies.

    ResponElimina
  7. Pare Sergi:
    Em refereixo a la pujada del més de Gener!!

    ResponElimina
  8. Que bonic Sergi! un suport preciós per a tu i els projectes que estàs duent a terme. Una abraçada!

    ResponElimina