dijous, 27 de gener del 2022

Vols i pots ajudar?


Ja han començat a arribar els primers donatius per la campanya de microcrèdits. Aquesta tarda m’ha vingut a veure l’Okongo que està planificant amb il·lusió quin microcrèdit demanarà. Si podeu col·laborar amb el projecte o dir-ho a algú que potser vulgui i pugui, serà fantàstic!
Com vaig dir l’altre dia: Si hi ha algú interessat i no sap com fer arribar els diners, que em faci un comentari (que no publicaré) donant-me el seu correu electrònic. I m’hi posaré en contacte. Tant si doneu poc com molt, tot és molt benvingut!!

Una persona em va preguntar fa uns dies si no em costa demanar ajuda. I li vaig dir clarament que no. La raó és una: no demano els diners per mi, sinó per gent pobra que en té molta necessitat. Em faria vergonya demanar-los per mi, n’estic segur. Però pels pobres no em costa gens, sento que els faig com de portaveu i d’altaveu al mateix temps. S’ho mereixen.



En aquesta entrada us poso unes quantes fotos del cobert per les vaques, que finalment està acabat! Avui hem fet reunió per la compra de la vaca, després de la visita a tres granges. De moment se’n comprarà una perquè encara no disposem de prou herba per alimentar-ne tres (s’hi està treballant). De mica en mica, perquè aquí tot va a un altre ritme. Però aquesta ens costarà el preu de dues! Ho explicaré amb detall el dia que ja la tinguem aquí.

Moltíssimes gràcies a tothom!!!




7 comentaris:

  1. Molt bé Sergi! Està que els diners hi fan molt però la teva capacitat i voluntat per gestinar-ho també hi fa molt. Endavant!

    ResponElimina
  2. Quina meravella Sergi!!! És una passada!!! Que que estarà la vaca!!! Moltes felicitats per tot el que estàs aconseguint!!!

    ResponElimina
  3. Aquesta vaca , estarà de sort.ben cuidada i ben resguardada de les inclemències.Felicitats ,Sergi per la feina !!!

    ResponElimina
  4. Un cobert maquíssim! Ara cal triar nom per la vaca. Bé, els petits ramaders així ho fan, per sentir-les més properes. Esperem que ens la presentis! :-)
    Bona feina!

    ResponElimina
  5. Olga, la vaca es dirà Maria.
    Moltes gràcies pels vostres comentaris!

    ResponElimina