dilluns, 13 de juny del 2022

Per què no tocava els tambors?


Feia unes setmanes que el Bonaventure no tocava els tambors. Ens va semblar estrany. A més, darrerament sempre arribava tard. Erròniament, vam pensar que ho devia fer expressament perquè un altre els toqués en lloc seu. Algú diu que és un “wizard” (un mag) amb els tambors, perquè els toca genial. 

I li vam preguntar: “Com és que ara cada dia arribes tard? Prefereixes que altres toquin els tambors?”. 

I la relació de factors era equivocada: cada dia estava arribant tard perquè justament a aquella hora, abans de les 7h del matí, havia de preparar l’esmorzar per als aspirants que estaven amb nosaltres. 

Vaig recordar aquella sàvia frase del cardenal Jubany: “Qui no ho sap tot, no sap res”. A vegades, ens falten elements per comprendre la globalitat del que sigui. Com aquesta foto que us he posat del Prince William: preses quasi alhora, com en són de diferents!

6 comentaris:

  1. "No judicar als altres". Abans d'opinar, com bé dius, hauríem d'informar-vos bé, saber el rerafons, els condicionants, ... llençar una crítica és molt fàcil però arribar al fons és més complicat.

    ResponElimina
  2. Si has d'arribar tard a algun lloc, millor que abans ho expliquis sinó sempre sona a excusa. Està clar que en el cas del Bonaventure no és així, però segur que si ho hagués dit abans hauria estat més fàcil!!!
    Sempre m'agraden les fotos que poses Sergi, la d'avui no, presses???
    Moltes gràcies Sergi, sempre és bonic poder-te llegir!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Marta! Això que no t'agrada de la foto són les línies blanques? Com que sé que ets detallista, he pensat que potser era això, no crec que sigui el contingut. A mi m'agraden... :)

      Elimina
  3. Sóc al metro. Vinc del carrer i de cop he recordat la teva darrera entrada al post.
    Cada dia creu-ho un semàfor molt concorregut a Meridiana. Hi estan fent obres i hi ha baranes provisionals. Tot just al costat d'una, a plena zona de pas, cada matí algun gos deixa la seva marca i cada migdia al tornar, observo que més d'un humà s'ha emportat la "bona sort" del dia. Una porqueria majúscula! Fa dies doncs, que maleeixo el propietari del gos... I avui l'he vist: un pobre home, un avi, cec, amb el seu gos pigall. I avui he recordat que "Qui no ho sap tot, no sap res".

    ResponElimina
  4. Gràcies Joan, Marta i Olga pels vostres comentaris!

    ResponElimina