dilluns, 6 de març del 2023

L’arribada d’en Pep


En Pep és un antic escolà de Montserrat que s’acaba de jubilar fa pocs mesos, i va demanar venir a ajudar per un temps llarg. Ha vingut amb molta il·lusió, i amb el desig de posar al servei dels projectes les seves habilitats en fusteria, construcció, agricultura i música! 

Té un repte important: l’anglès. Hi està posant molt d’esforç, i segur que de mica en mica s’hi anirà trobant més segur.

En aquesta foto el veieu entregant unes llavors al Brother Philip de la comunitat. Són llavors de cedre del Líban, un arbre del qual en podeu veure un exemplar a Montserrat (a la plaça de l’Abat Oliba, altrament coneguda com a plaça de les cel·les). És un arbre molt bonic i molt simbòlic en la Bíblia. Diria que va arribar a Montserrat de la mà del P. Bonaventura Ubach. El Germà Frederic ens ha fet arribar les llavors, que no eren fàcils d’aconseguir (moltes gràcies Fede!!!). 

El Br Philip fa poc temps va patir l’amputació d’una cama, i diu que li agradaria veure créixer aquests cedres del Líban abans de morir. Tant de bo que sí! Ha esperat aquestes llavors durant temps amb il·lusió, i ara ja les tenim!

12 comentaris:

  1. Crec que serà una bona ajuda perquè en Pep és un "manetes" que tant aviat planxa un ou com fregeix una camisa. Endavant amb l'anglès, Pep! It's up to you and you can.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs ja ens podem anar preparant si planxa ous i fregeix camises!!

      Elimina
  2. Pare Sergi d' Assis, bon dia !!

    Aixó que expliques, és fantastic !!
    Tant de bo, tinguis l ' ajuda de molts Antics Escolans,
    a partir del moment de la seva juvilació !!

    Aquesta setmana, hem tingut
    les Conferéncies Quaresmals, amb el Pare J.C.i B.
    i en una de les Pregàries Universals en l ' Eucaristia,
    hem encomanat a Déu, la vostre comunitat, el vostre treball, i el vostre país .
    Aquest cap de setmana, també, ho he fet als peus
    de la Mare de Déu, a Montserrat.

    Reb la meva salutació.

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats al Pep i a tu per dur a terme inicitives tan interessants!!!

    ResponElimina
  4. Ganes de jubilar-me i venir....

    ResponElimina
  5. Molt bé que tinguis més mans per ajudar-te en alguns dels molts projectes a la comunitat de Tororo. I si a més a més són mans amb habilitats variades doncs molt millor! No conec al Pep però segur que us serà de gran ajuda! I amb l'anglès segur que de mica en mica se'n sortirà. Ànims!!

    ResponElimina
  6. Doncs que bé totes les coses positives que us estàn passant. Com més gran em faig, veig persones com el Pep i d'altres que sempre pensen en fer bé als demés. Igual tens més ofertes pel que he llegit i hi anireu endevant amb els vostres projectes. Déu i la Verge us hi ajudaran. Els altres pregarem perquè així sigui.
    Fina Múrria.

    ResponElimina
  7. Una notícia fantàstica! Segur que en Pep farà molt bona feina! Té el caràcter i actitud idònia per integrar-se ràpid i bé!
    I tan de bo aquests cedres del Liban creixin alts i forts i siguin un símbol també aquí a Tororo!

    ResponElimina
  8. Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris!

    ResponElimina