dimarts, 10 de novembre del 2020

Torno a l'Àfrica

Si Déu vol, demà emprenc el viatge de tornada cap a l'Àfrica. Vaig al monestir benedictí d'Uganda per continuar el que tot just hi vaig poder començar fa uns mesos.
Tinc el cor ple de moltes coses per compartir. Però avui prefereixo oferir-vos aquesta Pregària de Sant Francesc d'Assís, que he enregistrat en aquest vídeo. Penso que expressa el més important que sento.
Si sou creients, us agrairé una pregària. I si no, que em tingueu present.
Avisaré quan arribi al monestir i tingui internet (que no sé quan serà) escrivint un comentari en aquesta mateixa entrada. 
Fins aviat si Déu vol!

47 comentaris:

  1. Que bé!!! Et trobarem a faltar, quina pena no haver pogut gaudir d‘ una missa teva celebrada abana de marxar! Per part meva sempre pregaré per vosaltres i per tu i una espelma encesa per la comunitat i per a tu. Molta sort!!! I cuida‘t !!!

    ResponElimina
  2. Sergi, tot i que estava segura de que tornaries a l'Àfrica, no pensava que marxéssis tan aviat!! Ens ha quedat pendent una visita! Que tinguis un molt bon viatge i espero amb ganes els teus escrits des de la teva nova llar

    ResponElimina
  3. Hola Sergi! Et trobarem a faltar quan pugem a Montserrat. Però segur que a Uganda faràs un molt bon servei ajundant aquella comunitat i les persones que hi ha al voltant d'aquesta. La cançó molt bonica i cantada per tu encara més; molta sort en aquesta etapa que recomences. Això sí, continuarem pendents del teu blog!!

    ResponElimina
  4. Hola Sergi

    Pregarem i pensarem en tú
    Espero que et vagi tot molt bé.
    Ja ens explicarás com et va tot.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  5. Que tinguis una bona tornada a la que a partir d'ara serà casa teva. Aquí et trobarem a faltar. Ens agradarà poder compartir amb tu a través d'aquest espai o com sigui, les experiències que vagis vivint.
    Preciosa la cançó i el vídeo. Moltes gràcies per fer-nos-ho arribar. Sempre, Sant Francesc d'Assís. Pau i Bé!!!
    Com a creient que sóc et tindré present en la pregària, no ho dubtis.
    De tot cor, els meus millors desitjos.
    Fins ben aviat, Sergi!!!

    ResponElimina
  6. Preguem perque la Mare de Déu et protegeixi i es cumpleixi la missió que el Senyor t' ha encomanat. Bon viatge!

    ResponElimina
  7. Ja hi pots comptar, la meva pregària estarà amb tu. Tots som instruments de la voluntat de Déu, sí tenim la valentia de obrir el cor a la seva gràcia. A la vida si trobes un "perquè" Déu ja s'encarrega de possar-hi el "com".

    ResponElimina
  8. Segur que aportaras moltissim i que faras grans coses!!! et tindrem present i et desitjo una bona represa a l Africa. diuen que es un pais que enganxa!!
    una gran abraçada i si et puc ajudar amb el que sigui aqui estic.
    ptons

    ResponElimina
  9. Que el teu pas per l'Àfrica sigui ben fecund,tot escampant joia, pau i solidaritat.
    Estarem ben unides en la pregària i l'estimació

    ResponElimina
  10. Estimat Sergi, ja sabíem que un dia d'aquests ens donaries la notícia. Vull desitjar-te el millor en aquesta nova incursió africana. Et tindré ben present en les meves preg
    àries i sempre pendent de les teves novetats.una abraçada
    Xavier Torrell

    ResponElimina
  11. Els millors desitjos, Sergi! Que la pau del bon Déu t'acompanyi sempre. Continuarem units en la pregària.

    ResponElimina
  12. Sergi, Déu t'encomana aquesta missió i tu hi respons amb un Sí, incondicional i amorós. Que Déu et beneeixi! Estarem expectants a les teves notícies. Units sempre en la pregària!

    ResponElimina
  13. Increïble Sergi! Tens les meves pregàries i la meva admiració per aquest pas que prendràs. Seguiré per aquí les experiències que comparteixis, i esperant la teva tornada a Montserrat perque les expliquis en persona.
    Una abraçada

    ResponElimina
  14. Que l'estada a Uganda sigui ben profitosa!

    ResponElimina
  15. Sergi segur que sabras encomanar tot el bo i millor de tu. Jo et tindre present en el res de les hores i pregaries

    ResponElimina
  16. Quina emoció mes gran m'ha fet sentir-te cantant aquesta oració.Que senzill i que bonic.
    Se que portaras pau , perdó, senzillesa i ens portaras a tots amb tu .Em sento afortunada de saber que existeixes.Bon viatje al cor!

    ResponElimina
  17. Sergi D,Assís, Vas deixar un tros del teu cor en aquell racó de l'Africa , feina per acabar ,i persones que segur que gaudiran del teu retorn.
    Et trobarem a faltar,no obstant només puc dir-te ...sigues feliç,i que Deu et beneeixi !! Ahh i el meu cuida,t molt.

    ResponElimina
  18. Bon viatge amic meu!
    Seguirem conectats desde la distància i si la vida ens ho permet farem per anar-te a veure.
    Una abraçada molt molt gran.

    ResponElimina
  19. Molt bé Sergi. Que sigues feliç allà on vagis.
    Crec que el poble africà t'agrairà la teva aportació. Estarem en contacte. Una forta abraçada i fins aviat.

    ResponElimina
  20. Endavant, Sergi. Que Déu et beneeixi i beneeixi tots els projectes que et proposes.
    La meva pregària per a tu i tota la comunitat de Tororo.

    ResponElimina
  21. Sergi tothom sabiem que hi tornaries. Llastima que no en haguem pogut veure. Cada dia al vespre en les meves pregaries a la Morenete, et tindre presente. Segur que ajudaras molt aquella gent. Fins aviat.

    ResponElimina
  22. Desde Cambrils, la família Del Castillo-Martí, et volem desitjar que tot et vagi bé.
    Molta força !!!!!

    ResponElimina
  23. Et desitjo un molt bon viatge, company! Precioses les imatges del video i encara més la veu que les acompanya. La noia dels castells😉

    ResponElimina
  24. Estimat Sergi, molta sort. Et trobarem a faltar però estem convençuts que la teva feina a Uganda serà de gran utilitat. Gràcies i fins la tornada. L'Arnau t'envia una forta abraçada. Montserrat Medina

    ResponElimina
  25. Quanta generositat!
    De lluny estant et tindrem present en la pregària.

    Família Jorba

    ResponElimina
  26. Quina pregària més bonica. Que Déu l'escolti i que puguis continuar ben aviat tots els projectes que vares començar. Bon viatge !

    ResponElimina
  27. Que tinguis molt bon viatge, que la nostra Moreneta et guiï pel millor camí per tú i el teu cor, aquí pregarem perque tot et vagi molt i molt bé, ves amb molt de compte i esperem poder-te abraçar a la tornada

    ResponElimina
  28. Bon viatge, estimat amic :)

    ResponElimina
  29. Bon viatge i bonica estada,estimat amic Sergi!

    ResponElimina
  30. Gràcies, Sergi, per compartir aquest somni missioner que portes dins. Que el shalom de Déu que es respira en el cant que ens regales, t’embolcalli i t’acompanyi al llarg d’aquesta trajectòria que avui reinicies. Que tinguis un bon viatge i una bona estada.

    ResponElimina
  31. Bon viatge Sergi i bona estada a Uganda, allà podràs continuar amb el teu desig de ser portador de Pau i Bé. No podia ser de cap altra manera. El teu viatge m'ha agafat ben de sorpresa ja que pensava que estaries més temps a Montserrat. Que tot sigui pel bé dels germans a qui tan d'afecte demostres. Deuràs arribar per la festa gran del monestir, "Crist Rei", que bé!
    Gràcies per la pregària, ens ajudarà a endolcir aquest temps tan llarg d'incertesa. Et recordaré en la pregària tot esperant notícies teves.
    Fina Múrria

    ResponElimina
  32. Que valent, Sergi,de segui l crida que Déu t'ha fet per fer una missió entre els meyns afortunats... Que la Mare de Déu de Montserrat t'ha acompanyi... te'ns la meva pregària.

    ResponElimina
  33. Molt bona estada, de segur que serà fecunda, tant per tu com per als altres. Ara que no et podrem veure a les celebracions de Montserrat, fes-te present en aquest blog per fer-nos partíceps de les teues vivències. Serà una bona manera de compartir i poder-nos solidaritzar. Amb la pregària coincidirem cada dia i seràs entre nosaltres. Que Déu et beneisca.

    ResponElimina
  34. Present en la pregaria. Que el camí doni molts fruits! Una abraçada.

    ResponElimina
  35. Benvolgut Sergi, tot just acabes d'enlairar-te i ja et trobem a faltar. Ens n'alegrem molt del fet que reprenguis el projecte iniciat, puix que ja era el teu desig, quan vares tornar. Per la nostra banda, no tinguis cura, et tindrem present en les nostres oracions, tot desitjant-te una bona estança i molta sort.
    Mentrestant, com no pot ser d'altra manera et seguirem, a través del blog. Una abraçada.

    ResponElimina
  36. Benvolgut Sergi. Et desitjo molta, molta sort, que puguis veure fet realitat el teu projecte. Segur que faras allà una gran tasca. Cuida't molt. Moltes gràcies per aquest video i sobretot la cançó amb la que ens has obsequiat com a comiat. Espero que segueixes explicant-nos coses. Et trobarem a faltar. Una abraçada.

    ResponElimina
  37. Bona nit Sergi, estic contenta de la teva tasca, i no tan contenta per no haves tingut temps de venir a xerrar amb tu, (amb tota la problematica què tenim). Espero saber de tu aviat, quant estiguis ben instalat i tranquil, i si, quant tinguis internet, ja diràs coses. T'envio una gran abraçada i una petonás¡Et trobarem a faltar!!!
    Teresa Canals i Cruellas

    ResponElimina
  38. Ahir divendres a la nit vaig arribar a Tororo. Tot ha anat bé, però ben llarg. No tindré internet normal fins dilluns o dimarts, segurament. Moltíssimes gràcies per cada un dels comentaris!!! De tot cor

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel missatge, ja patia, estava a punt de trucar al pare abat si sabia res:)
      Que tinguis sort i una molt bona entrada!!!
      Com diu la Lucy, in union!

      Elimina
  39. Estimat Sergi,

    Això què fas tu sí què és Agape.

    Pregarem per tu i et tindrem present.

    Molta salut.

    ResponElimina
  40. Francesca Orpinell i Arenas14 de novembre del 2020, a les 23:29

    Bona nit, Sergi.
    Sàpigues que sempre et tinc present en la pregària, moltes gràcies per tenir-nos informats.
    De tot cor desitjo que puguis portar a terme tot el que t'has proposat i el Senyor t'ha encomanat.

    ResponElimina
  41. Gràcies, Sergi per les notícies. Esperem amb il.lusió que tinguis internet per poder-nos explicar les teves impressions.
    Des de Montserrat, la meva pregària perquè puguis veure realitzats tots aquells propòsits que t'han portat novament a Uganda.
    Cert que estàs molt lluny, però crec que tots els que participem a la Font, ens trobem units en la pregària.

    ResponElimina
  42. Sergi que bonic el video i la cançó, moltes gràcies.
    Molta força pels dies que t'esperen que de ben segur t'aportaran coses precioses que esperarem amb ànsia que ens vagis explicant. Des de la font una abraçada gegant!

    ResponElimina
  43. Moltes gràcies! A partir d'ara ja tinc internet amb normalitat.
    He rebut uns 10 comentaris que agraeixo molt però no publicaré perquè no tenen nom. Si algú no sap com fer-ho, si em fa un comentari donant-me el seu correu, li explicaré la manera de posar el nom. Gràcies!

    ResponElimina