dissabte, 26 de març del 2022

Un generador amb Mans Unides


Aquesta setmana hem rebut una gran notícia: Mans Unides ha acceptat el projecte d'un generador per l'escola i tallers de Tororo! Ha estat un procés llarg, durant mesos recopilant pressupostos i preparant tota la informació que se'ns anava demanant. Això va incloure una visita de dues persones de Mans Unides a Tororo per conèixer l'escola i la institució. 

Ha estat especialment laboriós perquè era la primera vegada que hi havia relació de Tororo amb Mans Unides, i alguna documentació que hem hagut de presentar ja la tindrem per a futures ocasions. 

El generador és molt important per l'escola i els tallers. L'electricitat falla sovint, i tota la producció i classes que impliquen maquinària (i n'hi ha molta!) s'ha d'aturar fins que l'electricitat torna. Això esdevé especialment preocupant els dies que es fan els exàmens oficials i els estudiants no poden fer bé les seves pràctiques per problemes d'electricitat. 

Això no significa que tindrem electricitat les 24 hores, cal veure quan fa falta i quan se'n pot prescindir (perquè tot té un cost). Però almenys quan calgui se'n podrà disposar. Progressivament, es vol anar apostant per l'energia solar en alguns àmbits, però això requereix temps. Ara mateix, tenir un generador serà un pas endavant molt important.

Em fa una especial il·lusió que, des de petit, a Malgrat havia col·laborat amb campanyes de Mans Unides. I no fa massa anys, amb l'Escolania vam fer un concert en benefici d'ells. I ara estic a l'altra banda: presentant un projecte perquè Mans Unides ens ajudi a tirar-lo endavant. 

Ens espera encara molta feina per justificar tot el procés a partir d'ara, i presentar els informes detallats que se'ns demanen. Farem una comissió tècnica per anar-ho seguint. Sabem que serà feina, però que valdrà la pena.

Moltes gràcies Mans Unides!!

14 comentaris:

  1. Moltes felicitats, Sergi!!! Enhorabona per la teva tenacitat i energia per aconseguir coses tan bones, que així continui!!!
    Prego a Déu que amb el seu ajut tinguis totes les forces necessàries i li dono gràcies per l'assoliment de tantes fites!!!

    ResponElimina
  2. Des de el Monestir de Montserrat,
    et dóno l' Enhorabona !!

    Enconano el vostres dessitjos, projectes
    il.lusions a la Mare de Déu.

    Que tingueu una bona Dominica Laetare !!

    ResponElimina
  3. Una gran y buena noticia, gracias a todos que la hacen posible, que todo llegue a feliz término y lo antes posible

    ResponElimina
  4. Molts ànims Sergi. Felcitats. Avui t'hem recordat a Montserrat, Una abraçada

    ResponElimina
  5. Quina alegria,Pare Sergi,que el projecte d'aconseguir un generador per l'escola s'hagi aconseguit! I em plau que "Mans Unides" , de la que en formo part a Vilafranca, col,labori en el vostre objectiu,que té tant de necessari com d'engrescador. Gràcies per compartir amb nosaltres aquesta bona notícia

    ResponElimina
  6. Doncs sí, una molt bona notícia que Mans Unides col·labori de forma directa en el desenvolupament de la comunitat de Tororo a través de la compra del generador. Mica en mica s'omple la pica.

    ResponElimina
  7. Me n'alegro molt, Sergi! Les bones llavors sembrades van donant fruit.

    ResponElimina
  8. Generador d'energia i generador d'il.lusions! Gràcies Mans Unides! Que aquest sigui l'inici d'una llarga relació. FELICITATS!

    ResponElimina
  9. El generador és una eina que ajudarà a tirar endavant petits projectes que es puguin desenvolupar a partir d’ara. Enhorabona

    ResponElimina
  10. Sergi, que bé això que expliques!

    ResponElimina
  11. Felicitats per la feina ben feta i gràcies per compartir !!!!

    ResponElimina
  12. Que be, Sergi, això és una molt bona notícia, la ajuda de Mans Unides i que su tinguin en compte. A més d'aquesta ajuda concreta pel generador en poden venir més. Bravo¡¡¡¡¡

    ResponElimina