dilluns, 9 de gener del 2023

Segona estada d’en Pau!


Durant sis setmanes hem tornat a tenir en Pau a Uganda!! Aquest cop ha tornat amb una filosofia diferent: coses menys programades, però un projecte concret per realitzar. Ha filmat diversos vídeos dels projectes de microcrèdits, movent-se a poblats molt distants entre ells. Veient una part d’aquests vídeos (que caldrà editar primer, perquè són molt llargs) m’han impressionat les històries de la gent. Evidentment els conec tots, i he anat seguint els seus projectes des del minut zero. Però sentir com explicaven ells mateixos la seva història i el que suposa el microcrèdit, i fer-ho sense ser-hi jo al davant, m’ha fet impacte i m’he adonat encara més de com és d’important per a ells. Serà un bon material per a la web que estem preparant de “El Gra de Mostassa”.

A banda d’això, ha tingut molt temps per poder enfortir l’amistat amb ugandesos joves. N’estic segur que la seva amistat és viscuda com una benedicció per part dels joves ugandesos, però igual que em passa a mi, aquestes amistats ugandeses també són un regal per a nosaltres. Som un regal mutu dels uns per als altres.

En Pau està implicat en l’associació des del moment que la vam començar a pensar, és un dels 5 que ho estem preparant. I li estic molt agraït per la seva ajuda i pel seu esperit solidari. Pau, gràcies!!!

Foto inferior: un dels protagonistes dels vídeos, que ha obert una botigueta al seu poblat.



6 comentaris:

  1. La fotografia de la botiga,
    amb el seu propietari , i tot el genere tant ben posat,
    fa molt goig !!

    La generositat d' en Pau, és un exemple,
    també per a nosaltres, a colaborar
    en tot alló que poguem, cada un, des de els seu lloc.

    Sí, una veritable amistat, és una riquesa,
    I fa que no et sentis mai sol, tant si la tens al costa
    com si la tens molt luny.

    Espero amb interrés, poder veure tot el treball d' en Pau .
    Una salutació, per a tots .

    ResponElimina
  2. Fantàstic, Sergi!!! Són meravellores totes aquestes iniciatives que comparteixes. Estem esperant ja veure els vídeos!!!

    ResponElimina
  3. Si, jo també tinc ganes ja de veure aquests vídeos. Només amb el que expliques i veient la fotografia del Pau ja és un autèntic goig. I el senyor de la botigueta una mostra de la bona iniciativa teva dels microcrèdits. Endavant, que el 2023 puguis seguir amb la feina.

    ResponElimina
  4. Quina bona feina aquests vídeos! Crec que serà impactant per a tots veure aquests petits projectes que canvien vides tan de prop! Gràcies Pau!

    ResponElimina
  5. Quines ganes que vegi la llum aquest projecte!

    ResponElimina
  6. Enhorabona per les persones com el Pau que són un exemple de generositat i altruïsme.

    ResponElimina