dijous, 28 de setembre del 2023

Dues donacions


A “El gra de mostassa” hem rebut dues donacions que m’agradaria compartir. La primera és d’un publicista: l’Oriol Brutau. Va escriure un llibre servint-se de la intel·ligència artificial per intentar esbrinar què diria Jesús al món d’avui. El resultat: “One Coach”. Els beneficis de la venda, 948 euros, han anat a parar a projectes d’emprenedoria que a partir d’ara reben el nom de “Social Program”. Una manera molt creativa de col·laborar amb els projectes! Moltes gràcies!!!


La segona donació ha vingut a través de la Marta, comentarista habitual de “La Font de Greccio”. Ha fet 60 anys, i van organitzar una festa per celebrar-ho. Però va demanar que, en lloc de fer-li regals, la gent col·laborés amb la compra de la furgoneta. I han recollit 1.500 euros, que ja ens han fet arribar. Crec que haurem d’esperar a comprar-la, i no pas per falta de diners sinó perquè a vegades les coses aquí són més complicades. Paciència. La iniciativa de la Marta era també molt original: com convertir una festa d’aniversari, un moment especial de la vida, en una ocasió per la solidaritat. Moltes gràcies!!!

Em meravella ser testimoni de l’enginy de les persones que apareix de maneres ben variades quan hi ha ganes d’implicar-se i ajudar!

PD: a la primera foto, l’Olga de l’associació “El gra de mostassa” recull el donatiu de l’Oriol. Aquests dies la tenim aquí, perquè ens visita per segona vegada!

9 comentaris:

  1. Quines bones idees! Tot el que feu i porteu els altres a fer és un gran signe d'esperança Enhorabona a tots

    ResponElimina
  2. La Providéncia de Déu, se us va manifestant ,
    a través de tota mena d' iniciatives.

    Felicitats i bon descans !!

    ResponElimina
  3. Sóc Marta, comentarista habitual de “La Font de Greccio”. Moltes gràcies per donar les gràcies Sergi!!!
    Per mi ha estat un gran regal recollir aquesta esplèndida quantitat de diners i així ho vaig dir a tots els que van assistir a la meva celebració!!! N'estic molt contenta i agraïda!!!
    La foto del Martí posant els diners a la caixeta expressa el nivell d'implicació a la solidaritat que hi havia entre la gent, va ser fantàstic!!!
    Moltes gràcies!!!

    ResponElimina
  4. Enhorabona per les iniciatives. Aquests diners es multipliquen de "malamanera".... ja m'enteneu. Un euro aquí son mes de 10 allà,... i en Sergi els farà rodar.

    ResponElimina
  5. Molt be, felicitats, molt bones iniciatives. De mica en mica el gra de mostassa va creixent i entre tots farem una gran família, que t'estimem i intentem recolçar-te, Sergi, en la gran tasca que estas fent i que ben segur seguiras fent en un lloc que tanta falta fa. Bones iniciatives i bona feina. Preguem perquè poguem seguir.

    ResponElimina
  6. Excel·lents iniciatives. Moltes felicitats!

    ResponElimina
  7. Quines accions més boniques! Les llavors sembrades comencen a donar fruit. Donem-ne gràcies a Déu.

    ResponElimina
  8. Molt bé! Es d'agrair que hi ha persones tan generoses.

    ResponElimina