dissabte, 9 d’octubre del 2021

Latrines perilloses


Des de fa mesos em preocupava una reivindicació dels estudiants: que es cobrissin uns grans forats a la zona de les latrines. Feia un any i mig que estaven així. Concretament, un forat gros a l’entrada de la zona de dutxes (bé, no hi ha dutxes: són uns espais on van amb un gibrell). A través d’aquest forat, es veia tota la femta de les latrines. I en dues latrines, hi havia dos forats grossos amb perill que algú hi caigués a dins! Sobretot a la nit, sense llum.

Doncs bé, gràcies a donatius vostres que no estaven destinats a la granja de l’escola s’han pogut tapar aquests forats. A dalt, veieu la foto de la tapa a l’entrada de les dutxes. I és especialment important el que us poso a les dues fotos de sota: la latrina per gent amb problemes de mobilitat. És amb format tassa perquè està destinada a persones amb problemes de mobilitat, les altres latrines són simplement un forat a terra per defecar. Imagineu-vos el risc que hi havia amb un forat així a la nit!



Recordo que un dia ho vaig comentar a una donant de Barcelona, i em va dir que li semblava un tema de salut pública greu. Doncs ja ho tenim arreglat! Gràcies!

6 comentaris:

  1. Mica en mica. Realment la foto inicial dona una mica de por. Anar a rentar-se devia ser tota una aventura; ara ha quedat una mica més decent.

    ResponElimina
  2. Una millora urgent i indispensable,
    en tots els aspectes.
    Ara, podeu estar una mica més tranquils.

    Una salutació, per a tu i per tota la Comunitat .

    ResponElimina
  3. No puc dir res... Arreglat? És una altra vida segur... Recordo que vas dir eren les noies les que ho tenien més malament, doncs si això els fa la vida una mica millor me n'alegro molt per tots.
    Gràcies per l'explicació i les fotos!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. De fet, aquests espais són dels nois. És cert que em preocupava més la situació de les noies, però ja fa temps es va arreglar sense que jo hi hagués d'intervenir.

      Elimina
  4. Gràcies Joan, Pilar i Marta pels vostres comentaris!

    ResponElimina
  5. Me n'alegro molt. Una cosa que aquí no costa gairebé res i que a Uganda hagi costat tant. Com sempre, ens fas veure les grans diferències que hi ha (tristement)entre els països. Una abraçada i records del Víctor.

    ResponElimina