dissabte, 19 de novembre del 2022

El petit Sergi fa dos anys


Amb l’Eduard vam anar a visitar el petit Sergi que bastants recordareu. Feia força temps que no l’havia vist, i em va fer molta il·lusió. Crec que les fotos parlen per si soles. Però també us he de confessar que he triat les que surt content.

La realitat és que, quan vam arribar, tenia por. Si el mirava, feia cara d’espantat. Els vaig donar l’equipació del Girona (gràcies Pau i Júlia!) i mentre li anaven posant m’anava mirant com pensant “qui és aquest personatge tan estrany?”. 

L’Eduard va tenir una molt bona pensada: va treure una pilota de tenis i l'hi va donar. Aleshores el nen es va transformar, i vam aconseguir jugar una mica a pilota. 

La família ens volia convidar a dinar, però ja teníem un altre compromís i els vaig dir que la propera vegada. 

En el seu moment, penso que us va fer més il·lusió a alguns de vosaltres que a mi mateix. Però en aquesta ocasió, veure com va creixent i amb aquesta alegria em va fer content! Pels qui no coneixíeu la història, aquí teniu el dia que vaig beneir la mare just abans d'anar a parir.



7 comentaris:

  1. Moltes felicitats Sergi per la part que et toca. Una molt bona petjada a l'Àfrica, i que quan el nen sàpiga la història del seu nom sempre seràs present en la seva vida i en la dels seus descendents ;-)

    ResponElimina
  2. Sovint he pensat en el petit Sergi i en com aniria . És molt bo veure'l créixer i ser feliç.

    ResponElimina
  3. Una salutació des de l ' HOSTATGERIA,
    i la meva felicitació pel PETIT SERGI, i familia.

    ResponElimina
  4. Felicitats Sergi, no recordava el petit Sergi. Està be que et conegui, que sàpiga perquè del seu nom.

    ResponElimina
  5. Molt bé Sergi! Segur que és una sensació ben especial veure crèixer el nen que en el moment vas beneir la seva mare quan estava embaraçada. Ara tocava que el nen (el petit Sergi) et conegués a tu. La propera vegada segur que et reconeixerà; els nens són molt espavilats. I si li portes alguna joguina (encara que sigui una piloteta) segur que saltarà d'alegria. Una abraçada!

    ResponElimina
  6. Dóna bo veure com aquell petit Sergi al que vas beneïr i donar el teu nom abans de néixer creixi tant bonic, fort i sa. L'enhorabona als seus pares. Me n'alegro molt que tots els teus projectes tirin endevant.
    Fina Múrria.

    ResponElimina