dimecres, 23 d’agost del 2023

Concert Solidari a Solsona


El proper 2 de setembre, a les 21.30h, a la Sala Polivalent de Solsona tindrà lloc un concert solidari en benefici del projecte de les cases pels mestres que estem fent a l’escola. No sé si recordeu que us en vaig parlar fa ja 2 anys aquí. Sabíem que aquest projecte avançaria lentament, però les perspectives en aquell moment eren millors. 

El cas és que la Fundació Espai, Natura i Joventut no ha abandonat el projecte, i per això gràcies a ells hi haurà aquesta ajuda. Aquestes darreres setmanes s’han reiniciat les obres de les cases!

L’entitat organitzadora és SOM (Solsonès Obert al Món). Cada any fan un concert solidari, i hem estat afortunats que dediquin el seu concert anual a aquest projecte.

El concert serà de l’orquestra Camerata Bacasis, amb el títol “ElectroBacasis”. Aquesta és la descripció que donen del concert: 
“Trencant els tòpics d’una “típica” orquestra de música clàssica, aquest projecte aposta per trencar totes les barreres; un gran espectacle amb els temes de més èxit, els grans “hits” dels últims 50 anys: ElectroBacasis. Des de temes d’ABBA, passant pel rock català, un YMCA o fins a músiques dels DJ més actuals com Avicii o David Guetta, entre molts altres”.

Si voleu entrades, les podeu trobar clicant aquí.

Moltes gràcies a SOM, moltes gràcies a la Fundació Espai, Natura i Joventut, i moltes gràcies a tots els qui hi assistireu!!

4 comentaris:

  1. Pare Sergi:

    Estic molt content per la teva noticia que he llegit,
    ara fa molt poca estona.

    Viure en un pis digne, ajuda a ser millor persona.

    Ajuda a descansar millor, a centrar-se, en el treball.
    A compartir serveis generals, i quan arriba el moment
    a passar unes bones estones, comentant el dia a dia.

    Felicita els mestres !!

    Envia fotografies de com van adelantant les obres !!

    Us enviu la neva salutació.





    Envia fotos a mida que vagin avançant les obres !!

    Salutacions !!

    ResponElimina
  2. Molt bona idea i agraïment per tot el que representa el concert.No obstant ...per els teus que no podem assistir.hi ..no podrien fer el que es diu ,la fila zero i àxins alguns podríem ajudar . Gràcies

    ResponElimina
  3. Gràcies Pilar i Núria pels vostres comentaris! Tot i no ser-ne nosaltres els organitzadors, Núria, algú ha enviat un donatiu de fila zero a "El gra de mostassa" i ho comptabilitzaran com a donatiu pel concert.

    ResponElimina