dissabte, 19 d’octubre del 2024

Concert a Sarrià


Les col·laboracions de tipus divers no s’aturen. I aquest dijous 24 un nen pianista (que em diuen que fa meravelles) farà un concert al barri de Sarrià de Barcelona, en un indret conegut com “El Teatrillo”, a benefici del Programa Social d’El gra de mostassa.

Agraeixo als qui acullen aquest concert la seva generositat, i a en Vicenç Prunés (antic escolà i organista de Montserrat i de Granollers) que hagi pensat en nosaltres!

Enmig de les dificultats del dia a dia, aquestes iniciatives són una abraçada i una empenta per continuar endavant. Moltes moltes gràcies!!!

Han obert un Bizum per a aquesta ocasió: 658 278 432



PD: Sobre l’evolució de salut, si hi ha alguna informació significativa la posaré en els comentaris. Gràcies pel vostre interès!

9 comentaris:

  1. Avui m’han donat l’alta de l’hospital, i torno a ser a Tororo. Encara amb un cert dolor i el braç immobilitzat, però sembla que tot ha d’anar millorant els propers dies i setmanes.

    ResponElimina
  2. Gràcies a Déu , i gràcies a la ciencia !!

    ResponElimina
  3. És una bona notícia. Que et sentis una mica millor cada dia

    ResponElimina
  4. Ens dones dues bones notícies, moltes gràcies, Sergi!!! Que així continui!!!

    ResponElimina
  5. Molt bones notícies. Gràcies per la informació, tant la de la salut com la del concert.

    ResponElimina
  6. Conec el teatrillo, és un lloc molt agradable. llástima que sigui a les 8 del vespre. No hi puc anar. Pero espero estigui ple i jo tinc el bizum.
    Mariàngels Estapé (La Neus va ser molt amig a meva)

    ResponElimina
  7. Gracies per assebentar.nos de bones noticias.Fes una lenta I Bona recuperacio i tot será com abandonar de fer crac el brazo.una abraçada

    ResponElimina
  8. Bones notícies! Cida't molt i ves poc a poc. Una abraçada

    ResponElimina