dijous, 20 d’abril del 2023

Socis de "El gra de mostassa"


Doncs sí! Ara els qui vulgueu ja us podeu fer socis de "El gra de mostassa", l'associació que hem creat per donar suport als projectes que estem impulsant a Uganda. 

En l'enllaç que us passaré veureu que la pàgina web encara està en construcció, però almenys ja us podeu fer socis. De moment prefereixo fer-ne només difusió aquí (abans de tenir la web enllestida). La raó és molt senzilla: els qui aneu entrant a La Font de Greccio ja coneixeu els projectes i molts detalls. Per tant, no se'm fa estrany oferir-vos la possibilitat de fer-vos socis de l'associació. 

Estem construint quelcom molt bonic. Les dificultats a Uganda són moltes, i van més enllà de les purament materials. Però ajudar els necessitats val la pena! I empoderar-los perquè ells mateixos siguin els qui tirin endavant és fantàstic. Per això, malgrat les dificultats a vegades ingents, val la pena continuar!

Aquest és l'enllaç si us voleu fer socis: elgrademostassa.org 

Moltíssimes gràcies ja des d'ara a tots els qui us hi unireu!!!


6 comentaris:

  1. Felicitats Sergi, és una molt bona notícia que segur que ajudarà a seguir impulsant els projectes. Gràcies a la teva feina i la teva perserverança, que ens facilita poder ajudar a persones que ho necessiten. Un plaer poder ser-hi. Moltíssimes gràcies!

    ResponElimina
  2. Que bé Sergi!!!
    Moltes ganes de veure la pàgina acabada!!!
    Moltes felicitats!!!

    ResponElimina
  3. Recibo con mucha alegría esta noticia, felicidades Sergi, deseo vaya creciendo en socios como el grano de mostaza para poder responder a lo que con ella se pretende y merece tu entrega incondicional

    ResponElimina
  4. Pare Sergi d 'Assis:

    Felicitat !!
    Llarga vida i molts encerts
    a la Revista EL GRA DE MOSTASSA,
    i al seu color de la portada
    que tant bé la represenra !

    La meva salutació Pasqual !!

    ResponElimina
  5. Me'n alegro moltíssim Sergi. Desitjo molt d'èxit a la Associació, que tingui molts socis, gràcies als quals puguis segui ajudant a aquesta gent tant necessitada d'ajuda. Jo ja m'he fet sòcia.

    ResponElimina
  6. Moltes gràcies a vosaltres i als qui es van fent socis!

    ResponElimina