dissabte, 29 d’abril del 2023

Visita a les Missioneres de la Caritat

Avui amb en Roger (ja en parlaré més endavant) hem anat a visitar les Missioneres de la Caritat de la Mare Teresa de Calcuta, a la ciutat de Mbale. Hi hem anat acompanyats de dos alumnes de la nostra escola que fins fa poc eren nois del carrer. Ens van arribar a través d’aquestes germanes tan bondadoses, que literalment els han salvat la vida. Quanta violència de tantes menes sofreixen els nens i joves que viuen al carrer! Terrible.

Hem començat amb uns minuts de pregària a la capella que tenen, on hi ha aquelles paraules “I thirst” (“Tinc set”) al costat de la creu de Jesús. Després, hem compartit unes hores amb una de les germanes, i ens ha admirat la seva valentia davant de dificultats enormes. Ella s’ha disculpat després de parlar molta estona (val a dir que nosaltres no paràvem de fer-li preguntes), i jo li he dit que m’ha portat molta consolació escoltar-la. 

Senyor, a vegades costa d’entendre per què hi ha persones que odien, amenacen, i se les pensen totes per fer el Mal. On ets quan això s’esdevé? Hem vingut a ajudar, a fer el bé, a millorar la vida de la gent. Dona’ns la força, la saviesa i el coratge per seguir la teva crida fins a les últimes conseqüències. Amén.


PD: la germana ha preferit que no pengi cap foto d’ella. Però la seva cara em recordava molt la imatge del vídeo.

6 comentaris:

  1. Viure al costat dels pobres de l'Àfrica deu ser una forma ben concreta de refermar la fe en la humanitat de Jesús. Molt agraït per tot el que ens comparteixes.

    ResponElimina
  2. Molt bonic el vídeo, Sergi!!! Les paraules de la mare Teresa encara més!!!
    Sí que em costa entendre la teva última frase de la pregària, "seguir la teva crida fins a les últimes conseqüències" no vull ni imaginar-me què vols dir amb això. Espero que tot et vagi molt bé i puguis anar trobant moments de consolació com aquest que ens expliques!!!
    Moltes gràcies, Sergi!!!

    ResponElimina

  3. T 'escric, des de l ' Hostatgeria.

    Demà, a la Missa Conventual, tindre present,
    tant la Labor que fan les Germanes
    d' aquesta Congregació, com també,
    tots els vostres projectes.

    La meva salutació Pasqual !!

    ResponElimina
  4. Viure amb el pobres i per als pobres tal i com Jesús va fer i ens ensenyar. Moltes gràcies per tot allò que feu en aquest continent tantes vegades oblidat.

    ResponElimina
  5. Quina pregària mês bonica. Penso que el Senyor és en aquestes Missioneres que han salvat la vida dels nois que estaven al carrer, en tu, que ajudes a tants i tants, aquí està present el Senyor, no entinc cap dubte. Gràcies, Sergi.

    ResponElimina
  6. Moltes gràcies pels vostres comentaris i pel vostre suport!

    ResponElimina