dijous, 21 de desembre del 2023

Concert a Barcelona per Uganda



El Trio Blanc i Negre, format pels antics escolans de Montserrat Joan Maria Añé, Marc Bosch i Miquel Carr, faran un concert a Barcelona per ajudar-nos en els projectes d’Uganda. Als seus 19 anys, aquests tres nois s’han espavilat per organitzar un concert solidari!

Serà dissabte 30 de desembre a les 20’30h a la Parròquia de Crist Rei, de Barcelona. Està situada al barri de La Sagrera, amb bona comunicació de metro i bus (a tocar de la Meridiana). Interpretaran l’Stabat Mater, de Pergolesi, i altres peces del seu repertori, acompanyats per una orquestra de cambra.

Recordo molt bé els seus primers passos a l’Escolania, bons nois i bons músics. I guardo un record també entranyable de les seves famílies. No sabeu la il·lusió que fa que, anys després, estiguin organitzant un concert per donar-me suport en els projectes solidaris que estem duent a terme a Uganda. 

I sí, en faig publicitat perquè, si teniu ocasió d’anar-hi, no us ho perdeu!!! Faran taquilla inversa: és a dir, que a la sortida doneu allò que us sembli.

Ja des d’ara, independentment del que recolliu, moltíssimes gràcies Miquel, Marc i Joan Maria!!! Visca el Trio Blanc i Negre!!!

6 comentaris:

  1. Hola nois!!! Bona música!!
    Llàstima que no pugui assistir.hi.Barcelona i la hora es impossible per mi.
    Us felicito per la vostre idea d,organitzar el concert.
    Segur que tindreu èxit i serà una bona ajuda per els projectes d,en Sergi, i com ell diu..Visca el Trio Blanc i negre!!

    ResponElimina
  2. Molt bona iniciativa del Trio Blanc i Negre! I se'ns dubte bons músics (vaig poder gaudir d'ells quan estaven a l'Escolania).

    ResponElimina
  3. Que bé Sergi!!! Igual aquesta vegada puc anar-hi!!!

    ResponElimina
  4. Algú em pregunta si hi ha fila zero. Bé, si algú no hi pot assistir però vol fer un donatiu, ho pot fer a través de la pàgina https://www.elgrademostassa.org/ indicant que és per al concert. I ho afegirem a la quantitat que es reculli.

    ResponElimina
  5. Molt bona Iniciativa. No crec que hi pogui assistir, però encorat-jo a qui hi pogui assistir que faci. Segur que el concert agradarà i la recaptació anirà a molt bon destí com ja sabem.

    ResponElimina
  6. Un excel·lent concert. És un goig immens veure aquests nois i noies tant joves tocant i cantant tant bé Felicitats al Marc, al Joan Maria , al Miquel i a tots els altres .

    ResponElimina