dissabte, 23 de desembre del 2023

El Messies és un de vosaltres


(Adaptació d'un conte de M. Peck que el nostre Mestre de Novicis Ramon Ribera-Mariné ens va llegir quan estàvem al noviciat)




19 comentaris:

  1. Que bonic i encertat. Vostra visira és vusita de Jesús. Si Jesús fos an meu costat, faria... Tantes coses! Tot el què feu pels més dèbils m'ho feu a mi. Segujnt la llei de Déu viurem tots millor. Gràcies pel conte.

    ResponElimina
  2. Molt bonic tot, el conte i la foto, no és el petit Sergi suposo, o sí?
    Molt bon Nadal a tu Sergi i a tothom!!!

    ResponElimina
  3. "Aprendre a estimar-nos". Doncs sí, la clau de tots els Nadals. Aprendre a estimar als de casa, al familiar pesat, al veí rondinaire, al pobre que demana a l'entrada de l'església, al company de feina que s'escaqueja, ... Bon Nadal Sergi!!

    ResponElimina
  4. Efectivament, el.Nadal es estimar i estimar-se els uns als altres. A vegades, em pregunto pq aquest sentiment es per allarg de l'any. Be, no perdem l'esperança, doncs cada anys, en aquestes dates, si mes no, tenim la possibilitat de recordar-ho i tornar a començar. Bon Nadal.!!!

    ResponElimina
  5. Gràcies pel conte. Què bonic!

    ResponElimina
  6. Bonic conte Sergi! tant de bo l'esperit del Nadal ens acompanyés la resta de l'any. Gràcies per compartir -ho i bones Festes.

    ResponElimina
  7. Gràcies, Sergi. Molt bonic conte. Bones Festes de Nadal.

    ResponElimina
  8. Quina imatge més extraordinària: hi veig a la comunitat virtual de La Font de Greccio. No conec personalment a la majoria de vosaltres, però sou el Messies: les vostres paraules, aportacions, són de Vida i m'encomanen estimació que es projecta en el meu senzill dia a dia. Gràcies. Santa nit i Bon Nadal, Sergi, tots!

    ResponElimina
  9. Molt encertat aquest conte, Sergi. El posaré a la meva comunitat... si ho tinguéssim més present en la nostra vida de cada dia, tots seriem més feliços, tindríem pau i harmonia... Als religiosos ens han explicat, de totes maneres, que la nostra germanà, el nostre gremà es "Crist", i que com a tal ens hauríem de tractar. Gràcies per tot el que fas. Una abraçada i Santes Festes de Nadal.

    ResponElimina
  10. Molt bonic el conte i que bonic amb la teva veu ,Sergi!!
    Nadal " el Naixement ,fem que els sentiments de Pau i Amor, reneixin i es potenciïn en nosaltres.
    Bones Festes, a tots els qui venim a la Font de Greccio.

    ResponElimina
  11. Quin conte tan bonic i tan colpidor, tan de bo ho tinguessim mes present.
    Molt bon Nadal Sergi, a tu i a tots el q compartim comunitat al voltant de la font de Greccio

    ResponElimina
  12. Quin regal més bonic que ens has fet! Sant Nadal, Sergi!

    ResponElimina
  13. En aquest moment en que l ' Esglesia UNIVERSAL, ens ofereix, el Temps de CONTEMPLAR el Misteri de DEU FET HOME EN MIG DE NOSALTRES, et desitjo a tú i Comunitat, un Sant i Joiós Nadal !!

    ResponElimina
  14. Quina 'història' tan bonica! Molt útil per a practicar en la vida quotidiana. I difícil de fer-ho. Sort que tenim l'ajut de Déu. Gràcies, Sergi d'Assís. Bon Nadal.

    ResponElimina
  15. 🤝🤝🙏Vet ací TOT el concert de Nadal *"íntegre"*, enregistrat per *AGUSTÍ BARÓ*, a càrrec de dues formacions musicals conjuntes: la Coral de Sant Miquel de Campanet i l'Schola Cantorum d'Amics del seminari de Mallorca, a l'església parroquial de Santa Catalina Thomàs, el proppassat dia 21 de desembre de 2023, a Palma
    https://youtu.be/FW0tkDhmJe8?si=JZZx7oXXNR75DELn

    ResponElimina
  16. Quan estimes als altres amb totes les seves imperfeccions i mancances és quan estimes de debò. Que no ens falti la llum per veure-ho clar. Bon Nadal Sergi! Bon Nadal a tots els que caminem per La Font de Greccio!

    ResponElimina
  17. Moltes gràcies per tots els vostres comentaris tan nadalencs!

    ResponElimina